Skip to main content

Posts

Showing posts from June 25, 2009

Motif

Since semalam aku asik dpt phone call dari Sales person...

** org pertama call aku dr AirAsia..kunun2 ade promo pasal insurance..bla..bla..aku xdgr sgt pon..tp cover insurance up to 50K lah...ade cover kematian lah..ape lah..STD lah aku rase kan...& dia kate 46 per month only....penat dia membebel selama 4min...aku ckp..ok..sori..i dah ade insurance [tp dlm ati nasib lah..bohong sunat :P] malas lah..nnt aku nk & berkemampuan utk melabur pd insurance plak..aku akan carik org yg berkenaan lah kn....

** arini plak...memula..dpt call dr org yg kunun nye dr CELCOM...dah lah call maxis aku kn..ruper2nye dok tny pasal plan ape gune kat Maxis..nk promote suh aku convert ke MAXIS...hello...i've another line yg mane under CELCOM ok! aku pon prom pang pang pasal tu...dah siap nk soal bape aku spend tok phone per month..aku jawab RM20...boleh plak kate xpercaya..lantak ko....bkn aku kesah pon ko mau percaya ke idak kan...yg ko xpasal2 nk promo plan RM50 tu watpe..aku gune xsampai RM50 o…