Thursday, June 25, 2009

Motif

Since semalam aku asik dpt phone call dari Sales person...

** org pertama call aku dr AirAsia..kunun2 ade promo pasal insurance..bla..bla..aku xdgr sgt pon..tp cover insurance up to 50K lah...ade cover kematian lah..ape lah..STD lah aku rase kan...& dia kate 46 per month only....penat dia membebel selama 4min...aku ckp..ok..sori..i dah ade insurance [tp dlm ati nasib lah..bohong sunat :P] malas lah..nnt aku nk & berkemampuan utk melabur pd insurance plak..aku akan carik org yg berkenaan lah kn....

** arini plak...memula..dpt call dr org yg kunun nye dr CELCOM...dah lah call maxis aku kn..ruper2nye dok tny pasal plan ape gune kat Maxis..nk promote suh aku convert ke MAXIS...hello...i've another line yg mane under CELCOM ok! aku pon prom pang pang pasal tu...dah siap nk soal bape aku spend tok phone per month..aku jawab RM20...boleh plak kate xpercaya..lantak ko....bkn aku kesah pon ko mau percaya ke idak kan...yg ko xpasal2 nk promo plan RM50 tu watpe..aku gune xsampai RM50 ok!

** xsampai bape minit i've got another call...yg pelik nye MAXIS jugak lah kn....layan jek lah..ni dr ASTRO plak... pasal nk bg insurance for free utk 6months...nk kasik aku terima jek...sbb bkn xpenah dpt kn..aku rase lat year aku dpt..yg mane insurance tu due pd Feb 2009...nih nak bg lagi..amik aje lah....senang kan!

-----------------------------
kalo kene bayor..xmo plak...hehehehe dah jadik cam cha-ya-na plak kn..suke mende FREE....hohoho lantakkan lah kn...

meh nak tgk sape lagi nak CALL..tetibe phone aku jadik hot line org sales...2la yg malas nk isi borang isi no phone kn....kompem lah kene jual mcm ni ha....

xnak layan..sumtime kesian pon ade..dah keje depa kan...xpe..dengar xsalah kan...tp kalo dah masuk bab memakse aku...mmg aku akan berasap...jgn ko plak berasap kene MAKI ngan aku plak udah le...so far..yg smlm ngan arini punye org..phm bahasa...kalo idak..dah bersih depa kene sental ngan clorox kan..hehehe

ok lah letih plak meraban xpasal2 nih!

Tapi kan..yg aku xtahan..mereka suke nk gune ayat " Anda bertuah sbb terpilih." huh! terpilih ke? aku malas nk layan adolah....

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...