Friday, July 29, 2011

Mood Happy

Perut masih kekenyangan gara-gara melantak di steamboat kat Perlis. Nama kedai nanti aku citer yek. makan sampai nk muntah terbelahak ni. Yolah, tak abis kena bayar balik kan..uhuhuu

ok lupakan part makan. cont mood happy aku. cer citer cer citer

ceritanya begini, esok boleh balik key hell ...yeay...

dan esok berazam nak gerak seawal pagi utk membolehkan aku lunch di HLA. ni hanyaperancanganlah kan...apa2 pon saksikan lah esok ye. kol 1 lbh masih xtido ni.huhuhu

oklah..memang gumbira ni..tak terkata weh..even takde sape kat KL tu yg nak aku terjah..tp katil & bantal aku tu sangat rindukan aku..cewah....tempat tumpah darah dikenang. inikan pula tempat melanding utk bermimpikan..huhuhuhu

yey yey esok balik..dah mcm budak asrama balik cuti sekolah jek..

ni mood gembira sbb dapat berpuasa di KL & melaka...yey lagi sebelum tidor...huhuhu

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...