Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2012

Indahnya hidup bersyariat

Sebuah buku yg sangat bagus utk dimiliki dan dibaca serta diamalkan sebab ianya modul fardhu ain utk diri sendiri,keluarga dan masyarakat sepanjang hayat.

Buku ni disertakan penerangan dan gambar berwarna. So, mmg sesuai utk seisi Keluarga.





Dan lagi satu ensklopedia solat ni.selain perihal solat perkara2 yg berkait dgn solat ada diterangkan dalam buku ni.

So combination kedua2 buku ni mmg sgt membantu dalam kita memperbaiki ibadah dan kehidupan seharian.

P/s: sharing is caring :)

Today lunch

Berjaya m3ngurangkan isi dalam peti :)

Rojak pon sodap :P

Terlampau banyak cerita tertangguh dan dah xtau nak mula yang mana satu pon. maka aku ambil pendekatan belasah ajelah..janji ade story mory in the morning glory utk harini yek.

gambar atas ni masa unit aku buat makan breakfast nasi lemak. merasa lagi suasana macam kat Bernas dulu.hehe cuma tukang masak bukan kak maznah lah kan. style sama. boleh masak kat opis..hehehee
ni masa best fren aku kawen. sape lagi kalau bukan si amy. yupp semua geng dungun panggil dia amy kembang..hehehe bkn sbb dia kembang sbb rambut dia dulu kot..ahaks..mcm2 zaman tu kan. dah selamat pon jadi isteri orang kan. semoga mereka berbahagia dan kekal hingga akhir hayat. amin


tak lama lepas tu, 12 okt sampai 14 okt ada sukan kampeni aku utk kontinjen semenanjung..cehhh jadi atlit plak aku kat sini kan. asalnya tak join tapi bila tarikh tukar dan ada yg tarik diri..aku pon grab je lah offer. kalini buat kat uum sintok, kedah. happening habis lah and enjoy sampai masing2 balik dengan suara rock!
aku masuk games tak…

Pandai melaram

Kakak yg seronok bergaya. Kemain lagi kan.



Mood seronok budak ber2 ni.