Skip to main content

Posts

Showing posts from April 7, 2009

Plan Tergendala

Balik Kampung Ujung Minggu lepas adalah yg ditunggu-tunggu sebabnyer..aku dah plan macam-macam..hehehe xdelah macam2 pon...cume aku nk lepas kan giant nak berwayang...dr selasa aku dah plan nk pulun semua movie yg aku nk tgk...12 pounds lah..shoppoholic lah...FF4 lah...pehtu aku plan nk sebat jek citer len yg aku rase leh jek tgk...cam telentime ke...byk lagi lah...tp kan..tu lah..

Kita hanya mampuu merancang...tapi tuhan menentukan segalanya...

Oleh sebab, planning aku ni dikire kategori lagha...agaknye....sbb niat aku nak balun byk citer kan..hehehe maka, perancangan aku tu xberjaya disebabkan hal laen...

di mana......

Khamis yang lepas Mak Busu aku masuk sepital lagi..asalnye..dia nak wat check-up jek...kan..tp nak wat camno..berita yang xdiingini lak dpt...last 2 weeks..dlm ujung bulan 3 tu..mak busu aku dah masuk sepital dah..sebab nyer...dia kate baby dia dah xbergerak dlm perut dlm 2 days...tp bile doc cek...xde ape...3days jugak lah dia dok sepital mase tu...& last thurs adala…