Skip to main content

Posts

Showing posts from October 7, 2010

Memo untuk ex-10L & warga 10L

from : jonet,
to : ex-10L & warga 10L [pada mereka yang xdapat email...] - Ila, Nik, Zehan, Ejot [kalau nak join..kekekee], Marini, Ida, Zamz, Mira, Didi, Kak Shikin, kecik, Yun, fizah, ayu, ida, che' kham, sape2 lagi yg aku tertinggal..sila lah...jemput....

----------------------------------------------------------------------

salam...

kpd sahabat2 sume...sudikah kiranya memenuhi jmputan daku utk menghadirkn diri ke bilik aku pada 22hb ni,malam la...reason x lain x bkn dh lama x gather ramai2 kn =D sementelah pula haritu ja aku smpt berada d kl,karna akn pulang ke negara tuan patik keesokkan hari nya =D . details utk gathering tu adalah spt berikut:-

venue:hotel sentral, kl sentral.
date & time:22 October, mlm la (ikut keselesaan n kata sepakat org ramai) JUMAAT ye kengkawan
makanan:mybe domino's pizza / kfc / sewaktu dgnnya (dah sah2 aku xleh
masak) sape nk bwk kue ry utk aku dialu2kn.hahaha...

tp de 1 bnda la aku nk mntak pndpt, disbbkn ameng pasti akan sebok ngan kengkawan…

Nice View

kalo ke Bernas kat Jalan Kia Peng ni, tempat org support IT kat level 31, ni lah view depan mata hari-hari kalo aku duduk sini hari-hari...

semua staff lain jeles sbb tpt ni jek yg view dia cantek..kekekee lagi xbest mane yg dpt tpt pandang condo sebelah ni jek...muahahha..kesian...

tengah stuck buat kerja..tgk view mcm ni..kompem idea datang mencurah2..poyo jek ayat macam lah kerja sebagai pelukis jalanan kan..ngeh33
Cantek kan? leh tgk area KLCC ni ha...xdapat kerja kat twin tower tu, dpt pandang pon jadik lah...muahahahaa... ok saje jek snap, lepas ni kompem hari-hari rindu nak tgk view ni. lagi best bila hujan & kilat sambung menyambung....sangat rare~~~~ kekekeke xdapat bayangkan dok kat level 66 twin tower tu ek...erm xpe...lepas ni kene hadap tempat sesak lain plak..bila lah nak hadap view cantek kat melaka tu plak ek? adoiyai~~~