Friday, October 10, 2008

Hati Ku Berbelah Bagi

Motippppp....adekah hati aku dah kene curik dek kucim-kucim dijalanan..ka aku terpakse dermakan ati aku ni..ala-ala yg dibuat oleh Wan Hafizan Wan Ismail kepada adik Mohd Afiq Ikmal pd suatu ketika dulu~~~~[mulia kah aku?]ke aku kene belah sikit ati aku wat rendang tok raya ni..hehehe [mane penah wujud keadaan ni! gile ape..wat rendang pakai ati lembu ka kambing ka..kerbau ka..huk33!!!!!] maen lebey lah aku ni... hari-hari merapu jewk..keje aku..erm actually aku ngah poning memikirkan aktiviti yg ptt aku pilih tok cuti ujung bln ni...hehehe kn cuti deepavali. so, cuti lebey sehari..kenalah pikirkan...aku ade beberapa pilihan tok pakej percutian deepavali ni...aku buntu nk pilih yg mane..sebab sume 2 pilihan hati aku..wawawawa..xsuke..xsuke keadaan mcm ni k! [keadaan kene pilih] kan senang kalo leh bagi-bagi kan badan aku ni kepada beberapa bahagian..1 hantar sana..1 hantar sini..1 lagi dok diam-diam [ingat aku ade kembar ke?] xsanggup aku nk kerat-kerat badan aku..hehehehe wat zalim diri sendirik jek..

oklah tgk gamba ni korang dah tau masalah aku kn...yg pertama nya..geng-geng aku wat planning nak panjat gunung..maybe gunung suku which is one of gunung yg aku nk teroka lah kn....[wawawa nak panjat gunung~~~~~]

kan best dapat bergamba mcm ni lagi..ni lah gunung terakhir aku naek last year..bln july..dah setaun 3bln aku xmendaki k! dat y lemak-lemak terkumpul aku makin tepoooo jadiknyer ha....
yehaaaaa..leh posing macam ni jugak kn...~~~lalalalaa pas2 ade jugak membe aku ajak g yong belar [huh mampooo kah aku nk daki gunung mencabar ni?aku nk gunung yg leh didaki secare relax jewk..ala2 gunung datok 2..hehehehee]
ok aksi ni korang jgn tirooo ok..sangat lah merbahaya kn nyawa ok! ni pon sbb nk sangat bergamba kat jln keteapi ni..hehehhee sumpahh xmo buat keje ngeri ni lagi..hehhheeee..sesungguhnya aku amat lah rindu tok mendaki kembali....sbb asik ade halangan jewk yg membuatkan aku xleh join team aku g mendaki...& aku rase sedih sbb xdapat nk tgk keindahan ciptaan Tuhan...

ke aku nk bergamba comei-comei sebegini ngan rakan-rakan sepersekolahan dulu kala...ke nk gamba comot-comot tp nampak kepuasan seperti kat atas 2?


another situatuion yg membuat kan aku berbelah bagi ni[aku dah bg clue kat gamba ataskn].....adelah..aku ade byk jemputan kawen di mana rakan-rakan sekolah mau pon uni aku dulu..wawawa 25 oct, 26 oct...dah kenduri nye kat melaka lah...kota tinggi lah...but kota tinggi 2..aku utuskan kiriman ajelah nnt! yg melaka setakat ni dah 3 kenduri...sorang mmg dtg jemput kat umah [wawawa apsal lah jemput beria...kan aku dah serba salah ni..asal nyer mmg niat aku xmo pegi..hahaha sbb 2 aku reply email or msg dia mintak address..last-last amik ko dia mai umah anto kad...ngeh33..aku lah serba salah nyer..another 1 my exdormate aku..hahaha kire senior aku merangkap rakan sebilik mase aku form3..wawawawa dia call asik dok peringat majlis dia..wajib ke hukumnya...serba salah makin bertimbun..pas2 pagi ni si fina lak call kate majlis dia 26 oct..mak aiii...apsal sume sibok nk kawen tym deepavali 2..aku nk naek gunung!!!!!!!

adekah aku patut ke trip pergunungan aku tok melempiaskan nafsu nak mendaki aku or memeriahkan majlis rakan taulan aku 2....serba salah aku dibuatnye..mmg DILEMA ni agak payah bg diri aku!


mendaki ke kenduri kawen
mendaki ke kenduri kawen
mendaki ke kenduri kawen
mendaki ke kenduri kawen
mendaki ke kenduri kawen
mendaki ke kenduri kawen
mendaki ke kenduri kawen

payah nyer lah nk wat keputusan kali ni....ssh giller...aku tau lah aku suke makan lauk kenduri..tp aku suke jek makan nasik ngan sambal sardin tym camping 2....untung rezeki ade BBQ kan..hehehehe xpe hope ade lah mimpi yg leh wat aku bagi keputusan yg adil..hehehehe jgn mimpi org xciden lagi udah...mau meraung aku lg..di pagi-pagi yg hening..hauk jek..ade ke ptt mimpi org xciden..mimpi org 2 kawen xpelah jugak kn! murah rezeki dia..hahahahahaa..xpelah tunggu jelah nnt..aku ke kenduri kawen ka..aku ke suku ka..sakat ka...makat ka...bertapa ka...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...