Skip to main content

Posts

Showing posts from May 1, 2010

Kerana Ini

Kemalasan meng "update" Belog adalah Kerana Ini
Ini Ini & Ini Yang game Farmville tu...dah lame aku tak bukak, tup-tup bln lepas aku Start balik..amik ko..dah addict blk lah kn...rasa-kan lah penangan nya..keh keh keh..yang Cafeworld tu mmg tokleh tinggal dah rasenye.... tapi yg Happy Aquarium ni mmg wajib bukak hari-hari..ni lg kronik dari cafeworld...kire bende per-1 patut buat lah di pagi hari..adalah bagi ikan makan..wakakaka kang mati plak ikan belaan aku ni....bejeweled tu..xleh nak tinggal lah..sbb aku suke sangat kat ayat "One Minute..GO!"..jadik ketagih nak dengar...wakakaka. Macam-macam kan...peneng dah otak aku [ape kaitan nye..pon aku xpasti...]
ok dah...mau sambung...one minute...go!
Nota Kaki: Game lain..xlarat nk main lah...tapi ade jugak game lain yg aku layan/...yg simple..mcm world puzzle, & Traveller IQ

Tak Paham

Malam Semalam, odw balik melaka ternampak lah.....

Bulan yang sangat Cantek. (Gambar dari Google)
Serius cantek even smlm dah masuk 16 Jamadil Awal. Xsempat lah nk snap sendiri gambar tu kan. Dah aku balik sorang2 & drive pon sendiri kan..kalo nek bas tu blh lah jugak menyempatkan diri snap 1-2keping kalo xmembute kan. Seb baik lah bulan cantik utk dipandang, kalo TAK memang aku rase berasap lah sepanjang perjalan sbb nye. Jalan JEM tahap mcm balik cuti raya jek rupernye...bo-SAN ok! Kereta jalan tersenggut2....dah lah Jem yg tidak diketahui apekah musababnye.Nak kate ADE kemalangan...non-Ado ye! tp serius lah.....Bengang lah...sbb aku mengantok thp Gaban [sbb mengantok adalah dek kerana dah berapa hari tido tak nyenyak..asik terjaga jek tgh mlm kn..pehtu terkebil2 xleh tido blk]..kekdahnye..nak balik melaka memakan masa hampir 4JAM.....wat the %$^# lah kan. Itu lah yg aku TAK PAHAM kan..ape pasal lah lalulintas di highway ke selatan kene JEM...owhhh sungguh menyakit kan...mata + ota…