Skip to main content

Posts

Showing posts from June 11, 2009

Verangans

Actually diz year xdek budget pon tok diri sndr kn..al-sababnya last year aku dah licin kan ke semua saving aku..maka diz year kene saving balik..mane lah tau kan...ade hal2 mengejutz or watsoever yg wat aku ternganga plak disebabkan kekeringan poket.. tapi mcm xleh nak saving lg.... sbb nye aku terlupe akan perihal roadtax+insurans laling aku..cehhh asik perabihkan duit aku jek si laling tuh!....rase cam nak jual balik jek [berani mati aku kuarkan statement nih!]..since aku xberapa nk gune laling tu sgt kan..dengar dek laling mo merajuk..ni pon aku rase dia dah merajuk..tp lantakkan ayah aku yg pujuk...malas aku nk layan kan...

ekceli tgh servey-servey...org len dok belek handbag kat gucci lah..guess butik ke..xpon LC butik..aku xdek harapan lagik lah nk masuk sane sbb nye...kene bg BF aku beg dulu..baru leh pikir beg len plak..

haishhhh

even beg xdek lah semahal....Guess or Coach or Lv bag...[LV tau...verangan lah...coach..hik33 jumpe dlm mimpi ajolah] tp ikot budget rasenye ni jek la…