Thursday, June 11, 2009

Verangans

Actually diz year xdek budget pon tok diri sndr kn..al-sababnya last year aku dah licin kan ke semua saving aku..maka diz year kene saving balik..mane lah tau kan...ade hal2 mengejutz or watsoever yg wat aku ternganga plak disebabkan kekeringan poket.. tapi mcm xleh nak saving lg.... sbb nye aku terlupe akan perihal roadtax+insurans laling aku..cehhh asik perabihkan duit aku jek si laling tuh!....rase cam nak jual balik jek [berani mati aku kuarkan statement nih!]..since aku xberapa nk gune laling tu sgt kan..dengar dek laling mo merajuk..ni pon aku rase dia dah merajuk..tp lantakkan ayah aku yg pujuk...malas aku nk layan kan...

ekceli tgh servey-servey...org len dok belek handbag kat gucci lah..guess butik ke..xpon LC butik..aku xdek harapan lagik lah nk masuk sane sbb nye...kene bg BF aku beg dulu..baru leh pikir beg len plak..

haishhhh

even beg xdek lah semahal....Guess or Coach or Lv bag...[LV tau...verangan lah...coach..hik33 jumpe dlm mimpi ajolah] tp ikot budget rasenye ni jek lah ok..xleh membazir..kang perut aku plak masuk angin telinge kuar asap..sape nk jawab kan...

plan nk beli menatang ni dah lame...tp non ado budget lah kn....nak beli Crumpler nye brand..ngak mampoooo yeaa....maka dpt Bagman ni pon jadik lah...sbb nye kalo Crumpler dpt sebijik or 1/2 bag jek..kalo Bagman silap2 leh angkut dedua skalik...hehehe:P

nak yang ni

or yang ni

tapi nak 2-2 boleh x?

beg sekarang tu bkn xbagus..cume xmuat lah nk sumbat sumer mende..malas aku nk bawak byk2 beg kan....TAPI ape pon kate ati..mmg kene beli 1..kalo idak..kesian kat BF I si Mr. Nik tu....dok dlm sempit2....cam xcukop napas jek dia dlm beg tuh!

Nota kaki: tadi tensi ke pej. pos even pg kat sek.17 tu jek ..pon stok lesen abis...& sharna dah pg 2 post opis kat shah alam pon kehabisan stok..giller ke ape kn..tu pon leh abis..sume org amik lesen bln june ke? seb bek kat TTDI ado..dah lah tersuprised tgk bangunan tgl rangka jek..ruper2nye dah pindah ke bangunan len..hehehe SUSPEND jek..baru nak hangin...oppss xleh hangen kang kurang pahala arini..hik33

Kata Hati: Aku mau itu Beg yeaaaa.. balik nanti korek tabung yeeeee!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...