Skip to main content

Posts

Showing posts from July 3, 2010

Tahniah Sazz&Adi

Selepas nyiok kebana, Sazz plak ikut jejak langkah...betul org kate..kalo dah jodoh tu..Kejap jek..semua nya akan jadik.
Beginilah ngan kisah....Geng pengembaraan aku..hehehe Kepada Sazz..Sila sedar diri, yang anda sudah bergelar ISTERI orang..huk22
tp serius, mase ko nk tukar nama Adi dlm phonebook henpon ko dari "Tunang" kepada "Suami". Aku pulak yg rase janggal..wakaka..tp itulah hakikatnya, hanya sesaat sahaja diperlukan utk mengubah segalanya.
u look Hot dear :P Ni lah dia....Pengantin yg terlampau excited berkahwin..hehehe After this, wish uols, Gut Luck!
& Thanx sbb ko masih berpakaian Nikah even mlm dah nk larut..kekeke gara2 menunggu Ahli GGO yg lain
Aku plak xsangka yg aku sempat jugak melihat detik2 terindah ko bertukar status..hehehe Dan tadi, even kepenatan, tapi kepuasan dpt kami rasai apabila majlis kau berjalan dengan jayanya.... Tahniah & Tahniah...semoga cepat bagi kami title Untie & Uncle
Nota kaki: Xsabar aku nk tgk hasil Video ko nnt.....haha…