Skip to main content

Posts

Showing posts from January 7, 2011

Shopping Sana Sini

Ye bulan disember 2010 yang lepas, sempena YES, dan setelah sekian lama tidak berapa kisah dengan YES ni, tapi berlainan pada Dec 2010 yang lepas, di mana aku ambil kisah di mana, aku berjaya mongoyak rabakkan poket kerana terpaksa membeli kasut-kasut baru [kasut-kasut ya...bunyik seperti banyakkan?] hehehe begitu lah lebih kurang.

Di atas sebab-sebab yang memang membuatkan aku terpaksa membeli kasut baru adalah seperti di bawah:

1) kasut tumit tinggi utk ke pejabat memang dah takde. ni gara-gara since 2008, aku memang dah xbeli high heel dan xpakai high heels, semua high heels yang lama, aku terpaksa campakkan ke tong sampah, gara-gara dah xsedap pakai dan dah jadi tah apa-apa tah, kematu semacam jek. dah namanya aku peruk dalam ghobok [amik ko bahasa....] selama 2tahun lebih kan. end up, semua rosak macam tu jek...

2) sandle kesayangan aku si NYC tu yang beli kat jusco jek tu dah tak boleh nak diguna pakai lagi kerana tapak dia dah bolos uols. sob sob..memang sakit lah tumit bila nak p…