Skip to main content

Posts

Showing posts from October 20, 2008

Open House [Episode - Nisrina House]

Maseh raya ke-18 nyer story
xdelah open house ajak sume org kengkawan si yam ni ke..cume open house utk geng-geng sekolah kami [actually time sekolah kami 7 sekawan - Aku, yam, khatul, lyza, ajar, ethong & izu] geng ni bermula jadik geng yg asalnyer ber5 [aku, lyza, khatul, ethong, & ajar] geng ni start di tubuhkan taun 1997 di mana kami di tempatkan di H16..hehehe pehtu taun 2 lak taun kami PMR...so, saling memerlukan lah kn tok bantu-bantuan antara satu sama laen, pada mula nya aku xdelah geng sgt sbb aku ade geng laen yg mmg segeng dr taun sebelomnya...tp geng kami telah diseperate kn [mmg kejam warden di zaman itew] mmg payah nk berkumpul sbb sume mmg mcm kat kutub utara kutub selatan ..satu lagi kat garisan khatulistiwa...lelame...kami still berkawan cume aku makin rapat ngan geng baru ni...lepas abes PMR..we all decide tok stay kat sekolah terchenta kami ni..even ade yg dpt tpt laen..kn..hehehe tp we all mmg sehati sejiwa stay kat sekolah yg aman permai ni...erm masuk for…

Open House [Episode - Adam House]

Raya Ke-18

Lokasi kene serang : Rumah Murni si Bandar Tasik Selatan
Mase aku serang: 3.10pm
Menu: sungguh selera aku makan sbb aku tgh kebulur gillak tym 2..hehehe:P
[meh aku list kan - nasik tomato ka beriani (aku lupe sbb kusyuk sgt makan) + ayam
masak merah + Acar buah + Serunding daging + nasik impit + kuah kacang + rendang
ayam + kek coklat yg sgt sedap + kuih lapis merah putih + kuih seri muka yg mmg enak
+ cup cake yg comei + air strawberri F&N..mmg lazat..kalo ade lg yg aku lupe..mmg
aku lupe betul sbb aku xrase..hehehe :)]
Me & Naily in action Seb baek aku smpai umah kejadian tepat pd waktunya..sbb pd mase yg same opismate aku yg len pon berduyun2 sampai..so, xdelah terkontang kanting kan..hehehehe :P..aku yg sebenarnyer 1st tym redah ke Bandar Tasik Selatan [2la len kali jgn bergantung harap ngan para driver laen..kan xreti jln kat KL ni!] tapi alhamdulillah aku berjaya smpai dengan JAYANYA..hehhee sbb tuan penganjur telah menye…