Skip to main content

Posts

Showing posts from October 9, 2011

Lumix Idaman Kalbu

**Update @ 10/10/11 , 4.00pm: Tgh tadi pergi Low Yatt untuk rembat camera ini, harga arini adalah RM2099...sila lah...sesapa nak pg beli tu..cecepat sebelom promo ni abis...huhuu murah ok utk twin lens**

Setelah di survey bersama Kak Nor. ini tetap idaman kalbu. sebab xperlu setting vagai. pakai auto pon dah dapat hasil yg superb. i kan dah malas. tp aku servey sebab aku macam nak beli tapi bila nya tu entahlah. Ni model GF2, even GF3 dah keluar, GF2 tetap di hati. kenapa? nantikan penjelasannya.




ok boleh pilih kaler mane yang menarik di mata. aku tetap nak kaler putih. ya aww awww...memang menggoda. memang lah canon G12 superb kan. tapi entahlah. apsal aku xminat tah. muahahahahaa dan GF2 ni ada pilihan. nak single lens ke nk 2 lens. lens dalam pakej either 14-44mm or 14mm. if nak 2-2pon blh.

dan setelah servey, GF2 ni boleh dapat paling murah utk pakjej 2lens RM2100 kat times square/ tp xsurelah bateri ori ke 3rd party nya barang. dia siap bagi 2 SD card 8GB. dan servey kat panasonic …