Wednesday, August 5, 2009

Penat..Penat..Penat

Thanx alot kat budak ber-2 ni sbb byk membantu aku dr segi menjaga barang & lain2 mase kenduri kawen kawan aku tu...hehehe aku ajak depa asalnya..sbb membe aku nk wat outdoor kat area bandar melaka kn..makanya, aku ajak lah..kalo mereka nk join kan...sekali depa setuju..makanya..jadik lah mereka berkampung sekali kat umah aku weekend yg lepas..hik22

and sori sesangat sbb umah cam tongkang pecah..hik33 xdan nk kemas ok! pehtu ngan aku terlupe yg umah mak ngah aku kat sebelah umah wat kenduri cukur jambul 2org cucu dia..huhuhu


korek duit...korek jgn xkorek...
ni mase derang nak naik ke Taming Sari tgk view Melaka..
ade Mykad RM10 ajo k!

best lah tu...budget cam artis...oppss ke mmg artis dlm mimpi:P

kaunter tiket kat sane...
hehehe perasan lah tu aku nk shot gamba depa..:P

ni babai nak naek ke..nak turun?aku dah mcm paparazi plak dok carik gossip artis kn..

view dah ptg ni..awan xlawa lah kan...xpe next tym kite posing sakan lg
byk tpt lg xbwk..nk bawak g perigi hang tuah pon xsempat kan
yeeee..akhirnya berjaya bergamba depan Afamosa nih
tinggi jugak nak naik tangga tu..ishh xlarat lah

kalo ko xmau..aku tembak ko!
ni versi ape..aku xpaham...

poyo lah plak.
tp aku jugak yg buli depa nih
lalala

mcm nisrina jek..main cak cak ngan aku..*haih*

tiada motif

aku nk snap paper tu nye tajuk sebenarnye....





akhirnya..sampai jugak aku kat Pulau Selat Melaka ni..ngeh33



Nota Kaki: Lupe plak...if ade sesape yg saje-saje nk memenatkan badan + melenguhkan kaki berjalan2 di Melaka...leh jek roger aku utk dpt kn perkhidmatan pemandu Pelancong secara percuma...hehehee :) jgn malu jgn segan....k! [tp...ade syarat plak..kene roger awal2 lah..buatnye aku xleh blk melaka...xdpt dilayan jugak lah kan..ngeh33]

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...