Skip to main content

Posts

Showing posts from August 5, 2009

Penat..Penat..Penat

Thanx alot kat budak ber-2 ni sbb byk membantu aku dr segi menjaga barang & lain2 mase kenduri kawen kawan aku tu...hehehe aku ajak depa asalnya..sbb membe aku nk wat outdoor kat area bandar melaka kn..makanya, aku ajak lah..kalo mereka nk join kan...sekali depa setuju..makanya..jadik lah mereka berkampung sekali kat umah aku weekend yg lepas..hik22

and sori sesangat sbb umah cam tongkang pecah..hik33 xdan nk kemas ok! pehtu ngan aku terlupe yg umah mak ngah aku kat sebelah umah wat kenduri cukur jambul 2org cucu dia..huhuhu


korek duit...korek jgn xkorek...
ni mase derang nak naik ke Taming Sari tgk view Melaka..
ade Mykad RM10 ajo k!

best lah tu...budget cam artis...oppss ke mmg artis dlm mimpi:P

kaunter tiket kat sane...
hehehe perasan lah tu aku nk shot gamba depa..:P

ni babai nak naek ke..nak turun?aku dah mcm paparazi plak dok carik gossip artis kn..

view dah ptg ni..awan xlawa lah kan...xpe next tym kite posing sakan lg
byk tpt lg xbwk..nk bawak g perigi hang tuah pon xsempat kan
yeeee…