Skip to main content

Posts

Showing posts from April 20, 2010

Gigi Vs Kepit

TAK JADIK lah nak tunggu esok...sbb xsabar nk kuar bahan utk di update. Standard lah kat opis kan, kompem ade geng2 sndr kan...makanya, kat opis aku ni glamer ngan pasangan 3-stooges, aku pon xketinggalanade geng mcm ni..kalo dulu ngan sazz [yg kekal aku ngan nyiok jek] tapi kini digantikan dengan Murni. & paling Glemmer & lame, geng Amy, Dila & Jue
Geng 1 - Yun ^^Murni^^Sharna
Geng 2 - Dila^^Amy^^Jue
Perasan Atau tidak, ade beberapa persamaan & perbezaan antara kedua-dua grup tu. aku hanya nk buat perbandingan bg membezakan kumpulan kami. ni bkn kumpulan lah..lebih pada org kate best buddy kat opis lah kan
group 1, akan senyum dengan menampakkan Gigi, tapi sebaliknya bg group 2, di mana, mereka lebih prefer utk melemparkan senyum kepit..hik22Size badan ye....Group 1, lebih glammer ngan team membina badan..wakakaka maka group 2, lebih pada org yg suke sangat berjimat cermat tang bab makan, tu yang mereka kurus.Group 1, kulit mereka ala2 xberapa nk cerah kan, hitam manis gi…

Kembali

Wah lame giller xupdate belog ni. makanya, mula2 skalik tugas aku harini adelah...

vrooommmmm vroommmmm vrooommm [mcm bunyik motor plak vacum aku nih..haih* kene beli vacum baru ni, xpon kene redha jek..mampo pakai penyapu lidi jek..maka, agak lembap lah proses pembersihan sawang2 yg dah nak penuh]

erm poyo kan, padah hal baru seminggu jek xupdate. tapi mcm dah lame giller plak aku rase...owh lupe, di tambah ngan mood sweng aku xberapa nak blah supaya aku rase gumbira jek + idea mencurah2 utk hupdate ini belog kan. tapi kekdahnye, mood sweng aku masih bertapa..cume xbyk lagi lah kan.,.

ok lah..dah kemas sawang2 yg menyemakkan tu..aku nak cerita pasal yg plg latest lah....

**SEMALAM**
aku sangat bz...bz xhengat..tny lah semua org yg jumpe aku smlm...email GGO pon aku xsempat nk bace...ni baru nk khatamkan kan ha...tapi blom start bace pon...yolah dah 4hari tglkan opis...mau xmelambak issue log kan...tp kene slow2, sbb otak aku xberapa nk OK ni...maybe sebab training aritu mate berpinar tgk …