Skip to main content

Posts

Showing posts from July 5, 2010

Mr. Soljar & Mrs. Soljar [Entry Ke-3]

Pengantin & her bridemaid

Nyiok Kebana & Pengantin Akak dewMANdew & Raja Sehari Owh ni aku kompius...hehehe Didi Mimi & Sazz Owh bulatnye aku...bersama Ratu sehari Owh pura2 malu bergambar dengan Pengantin perempuan... Jijo meroyan di kala malam.. oppsss..org kompang dah balik lah us with her eldest sista sekejap jek makeup
the suasana peace dr Flower girl comel nk amik exam ke?

The Back-up Plan

Bercinta-Kahwin-Baby
Tadi, tak plan pon nak ke mana2, tetibe ade org ajak LUNCH. tp mase dah kol 1lbh, aku xmandi lagi..wakaka sbb mmg xdek plan. Mmg aku tunggu call dr Isda jek utk dia mai amik album..oleh sebab dia xcall lg, maka aku pon decide g makan ngan junior aku tu kat shah alam. & dah makan2, leka berborak, dia ajak g tgk muvi, erm ok jek..kalo dpt tiket kn..pg ke Bukit raja, serius dah 5taun lebih xjejak kaki kat sini..hehehhe ade tiket & layan lah kami muvi dengan suasana yg sangat sejuk sampai nk mengigil lah aku dibuatnye.
Rase nk amik feel romantik..layan kan lah citer ni...sbb cerita sempoi & sangat lah cerita cinta, kepercayaan, kejujuran..semua lah yg melibatkan relationship. Tapi aku nak kate Stan [Alex O'loughlin] sangat macho..muahahahaha

Nota kaki: More Info HERE

Yang mane satu saya?

Ha, yang mane satu aku? Sape boleh cam kan? hehehe Ni gambar mase aku Form 5 [SPM 99]. Kelas 5Z2