Skip to main content

Posts

Showing posts from April 14, 2009

Kite Semua Pemenang!

GGO's @ Bowling Cerita 1:

Plan bowling ni baru jek lagi..tp plan asal aktiviti ni on 18-Apr-2009 tapi kami kene awalkan atas sebab-sebab tertentu..seb bek ahli GGO len ok jek ngan Date baru tu kan...maka, turun lah kami beramai-ramai di pagi Ahad yg permai di Cineleisure Damansara....oppss pagi ke? oh I sampai pagi lagi kan...tapi yg len.....

GGO's @ Bowling Cerita 2:

HSM & abg Soljar - 10.00am kot dah smpai... [on time tau mereka ni..al-maklumlah berdamping ngan abg soljar yg sgt ketat disiplin...nya]...
Kantan - 10.40am..hehehe setelah aku ronda2 kat bukit pantai...pehtu g isi minyak vagai..ingat kn smpai lmbt sket..semua dah ade kn..tp aku lah peserta ke-3 smpai di garisan penamat..chewahhh dapat
Sunplawer&moose - 11.30am..cett aku dah smpai baru nk gerak dr shah alam..sungguh xpatut kan...
Kenanga & Kemboja - 12.++pm cissss....ade ke ptt dia tny..ehh bowling arini ek? hampehh hampehh lah kan..seb baek..mood naga aku aritu agak kesejukkan sket...kalo idak..kompem dah …

Setel sudah...

Happy Anniversary Khatul & Imran...

Last Saturday, alhamdulillah..berjaya jugak aku shot utk pasangan bahagia ni...gigihkan nak posing-posing kat putrajaya sempena 2nd anniversary depa nih...

seb bek pg pagi..sbb ptg ujan lobat gillak lak...pape pon to khatul & imran..semoga berbahagia selamanya...& semoga dikurniakan zuriat yg soleh & solehah...amin...

Nota kaki: thanx to khatul sbb bg aku experiance handle shoot outdoor begini...