Wednesday, November 12, 2008

Kenduri kawen Uda & Azan

Ha kembali ke segmen.."Kenduri kawen yang ku Redah" this tym..turn Uda&Azan kat Peringgit, Melaka jek..ala depan Hospital Besar 2 jek..tapi dia ni bkn penunggu tetap Hospital..cume kalo mai umah dia 2..korang leh bau aura ubat 2..hehehehe oh lupe lak nk introduce sapekah uda&azan ni ek...Uda 2 exclassmate aku mase Form4&5 lah kn..kelas glem tym batch aku 2...hehehe kelas 5Zainab2 [dah kelas ke-2 2..kire kelas sedang2 jek lah otak kami ni ek] kekekeke ohh lupe..of course lah aku kenal si uda ni jek..si azan 2 aku kenal lah name & rupe sbb penah jumpe lah kn..tp bkn satu sekolah aku [nk mampos...ade ke org kawen ngan gurl jugak kn] huhuhu :P

Uda&Azan

dengar cerita bebudak yg dah selamat jadik husband & wife ni berchenta since sekolah..not so sure sekolah menengah ka rendah ka..sbb depa sesekolah tym sekolah rendah [giller lame kan kawan..] xboring ke mereka ni? giller setia..aku rase mmg si suami uda ni boypren dia lah kot...dr dulu..huhuhu sbb aku dah ilang ingatan pasal cerita depa ni kan...

so aku mendoakan mereka kekal bahagia selamanya...mase majlis umah dia...ramai jugak bdk batch aku yg dtg kan nak tgk gamba kami..tgk jek kat Fotopages aku lah kan aku mls nk upload lelebey kat sini ha...lotey ngan page blog aku ni ala-ala error sume button xleh gune..tp aku geygeh jugak nk hupdate ok! pedulik ape aku kn..janji rock kiah jual kain 2 ade!

lepas dah berpeluh2 sakan dok menyibok dlm rumah pengantin sbb nak menyaksikan sang mempelai...disamping aku nk menembak serba 1-2 keping [giller azab nk carik port ok!..xsesuwai langsung sbb mmg sesak giller umah dia]aku ngan lyza pon chow lah..oh lupe aku balik melaka ari2 naek bas..so, lyza pick up aku kat melaka sentral + anto aku blk alai lah kn..hehehe bile dah berpeloh ngan kepam 2..ngan sebobot berbaju kurung sempat lagi lah kami singgah ke Menara Taming Sari tok meninggalkan jejak kaki + bau kentut..hehehe [nak cerita ke?..next n3 lah ek..malas dahh ni..kang bercampor ade plak yg sound lg]..ok tata uolss...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...