Skip to main content

Posts

Showing posts from December 2, 2008

Smiley Moon

Malam Semalam punye kejadian iaitu bersamaan 1 Dec 2008 [isnin], dptlah menyaksikan --> Moon + Jupiter +Venus = smiley moon. Actually aku xalert pon pasal mende ni..tp smlm aku balik dr opis terus ke Mid valley tok carik bedsheet kn...dah 2jam aku tawaf mid valley 2 tok wat perbandingan harga + servey mende laen xsepatutnya ade dlm wish list aku smlm..hehehee dlm kui 8.15pm aku cargas pulang..seb baek Rapid KL ni baguih..sbb xperlu tunggu lame kn..so, sampai umah aku mmg dah letih + emo lah kn..dh lah kaki kelenguhan, bukak tudung kecik sound yg kak ida call suh amik gamba bulan..aku mule lah bebel **&^%$$# kan..tp dlm bebel-bebel xpuas ati 2..aku tetap lah kuarkan mr.nik aku kn..aku pon terus kuar umah..opsss da same time aku ngah punggah kuar kamera mira sound..ape yg cube aku laku kan? hehe aku pon acuh xacuh lah kn tp bkn acuhan ok! menjawab persoalan dia..tp dia ikut jugak aku kuar umah utk snap gamba...beberapa kali try ade lah sikit & yg jadik xde..yg hampir2 ok 2 ad…

Cubicle Song for cubicle Kejongzz

Bace N3 kat Blogs DD maka tercipta lah IDEA ni... memberi gelaran "Cubicle Kejongzz" tok ruang kerja di pejabat...such a brilliant Idea kn..hehehe mau xnyer dah space yg ala2 cinonet..pehtu kite menghabis hampir 10hours per day di tempatitew saja... memikirkan ceritera pasal Cubicle kejongz ni..aku teringat lah sazz penah send dulu lyric tok Cubicle song ni dulu...the lyrics & video [in youtube] as follows:- [seb baek mr.google ade kan..hehehe..give a *thumbs up* to mr.google] -sila rujuk video di bawah yeaaaaaa

pehtu ade jugak lah TAG yg nyah sazz kene kan kat blogs dia tu..lawa jugak bantal dia yg round satu opis 2 kan..erm....tapi aku bersyukur sbb ade cibicle kejongzzz ni dr orang2 afrika yg dok merempat sbb xde tpt penginapan & bersyukur jugak bile tgk org yg keje di bawah terik matahari kan..ni aku hari-hari asik komen aircond sejukkk jek...heheh seyes aku mmg xtahan ok! smpai otak aku pon leh mengigil..[wujud ka?] tp seyes..smpai terpikir yg otak aku leh kre…

Ape dah jadik ni?

ape dah jadik ngan gamba adam? ni lah hasil keje PAPA si Adam...aku grab gamba ni dr Blogs MAMA Adam sengaja jek papa Adam ni nk menjatuhkan saham anak dia yg macho ni...TAK PATUT ok! tapi bila tgk balik nampak cute plak...1st tym aku tgk mase MAMA si Adam ni tunjuk..aku gelak terbahak2 seb baek xguling2 kat bawah kusi aku ni..hehehe