Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2013

Page 365

Akhirnya penghujung 2013 pon tiba, maka bye-bye 31 tahun dan welcome ke dunia 32,..hehehe apa-apa pun 2013 adalah pencapaian terbaik untuk diri sendiri (tepuk bahu sendiri)...di mana percubaan untuk bebas dari belenggu PTPTN Berjaya...dan no more igauan PTPTN... dan aku Berjaya jugak mengucapkan selamat tinggal kepada kg.kerinchi. ini adalah perkara paling payah aku nak buat..tengah2 type ni plak, boleh plak orang maintainance kat kerinchi tu call Tanya pasal sampah renovation rumah...pjg umor betul orang2 kerinchi ni tau...ofkos saya tak tau dah sebab rumah telah pun saya pulangkan kepada tuan pemilik.

dan esok bermula lah perjalanan baru utk tahun yang baru...and good luck to me and semua...semoga kita tabah dengan corak kehidupan di Negara kita sendiri

dan tamatlah versi page kepada tajuk di belog ni..hahaha

Page 346

Aku dapat link ni dari facebook... tips utk develop ransangan otak kanak-kanak 0-3 years. sebab anak buah aku dalam lingkungan tu...maka kena study jgk lah kan... tgu anak sendiri..non hado..

dan aku rasa tips high5 ni sgt berguna sbb ni lah biasa aku lakukan kat anak buah aku..aku jarang balik kg..so dia jumpa aku kejap2 je kan sebab kalo blk...sabtu mlm aku sampai..ahad mlm aku dah chow balik KL...nk warm up dia lama sgt..makanya...aku ada sehari je..cara mudah..mmg aku akan ber high5 sampai dia boleh gelak2 sambil sebut yeay!!!

utk tips salam ..dia mmg akan salam org sebab ni makayah dia mmg dah ajar..tp nk salam byk2 kali rasa dia pon boring...but tips ni..pd aku..it's work!

dan lain2 tu jarang aku dpt prektik kan..yolah dia bukan ddk dengan aku kan...eh silap..aku xduduk sekali dgn dia..hahahahaha

Tips from her

nota kaki: erkkk lagi beberapa hari nak masuk tahun ke-32..kah kah kah..makin muda plak rasanya