Skip to main content

Posts

Showing posts from February 13, 2011

ATAT @ Hatyai = HaTTat

Ok lah, gambar aku lom siap pilih. maka entry untuk Hatyai lambat lagi kot..ahaks...Video ni hasil dari si Zaff [Atatian] yg rajin. even simple, tapi bermakna utk trip HaTTaT ni. untuk kenangan anak cucu & cicit. Even Pergi Hatyai jek..cuma the best thing we make it in a big group [27adults & 1tod & 1baby] Sejarah kan bg Atat after 3years xdek even besau mcm ni. hope next time, akan ramai yang dah beranak pinak join. Xperlu risau kot, ramai tukang jaga time ibu2 bapak2 nak meronggen.. huahuahau cuma time melalak..pandai2 lah handle yek.ahaks

Nota kaki: lambat plak rancangan Merlin malam ni

Me & Ziyad...auuuwww

Jumpa Si ziyad masa kenduri Helmi ngan Erda ahad lepas. yawwwnnnn...geram aku, rasa nak gigit-gigit jek, nasib baik anak orang. Mula-mula aku perasan mak dia si shidah, opss shidah, kompem harunarif ada ni, dan mesti anak depa ada kan. macam2 rintangan nak jumpa si ziyad ni, dari wife si arif tu bersalin kat hospital serdang sampai anak dia dah 6bulan ni, adik lah plan di tangguhkan. takpe janji dah jumpa kan. nnt suh Abah si ziyad sediakan makanan yg best sebelum Auntie mai rumah ziyad yek.
bersilat jugak bapak si Ziyad ni nak snap, sbb Ziyad terlebih eksited Jumpe Auntie dia cun ni. sila muntah di toilet, jgn muntah bersepah yek.
Dan muka si Ziyad ni, sebijik muka mak dia, kulit pon ikut mak, cuma manis tu ikut bapak dia sikit2 jek..sipi-sipi jek orang kampung aku kate. dah jangan nk kecik ati bapaknya si Ziyad, adalah sipi-sipi kan.; muahahahaha
till we meet again ya ziyad...xsempat snap ngan kamera aku..ni guna BB bapak si ziyad.

Single Daddy In Love

Cuba untuk KHATAM kan drama korea ni malam ni...oppps dah nak subuh kot. tapi lg 20min jek nak abis. makin nak abis ni makin menyedihkan..hampeh...
Enjoy...dah lama xstay up disebabkan movie marathon..oppss drama marathon lah..apsal lah semua cerita korea ni banyak bebanau episodnya.