Skip to main content

Posts

Showing posts from October 28, 2008

Summary

Oleh kerana aku xjoin aktiviti mendaki sbb aku rase kengkawan aku pong cancel sbb mcm xde org join jek..mesti sbb aku xjoin 2..hahahaa [perasan jek lebey kn..ade depa kesah aku pg ke x kn..] hehehe pehtu aku xkemana2 majlis perkahwinan..hehehehee ngelat..malas dah nk jwb soalan bebudak 2!

Cerita yang panjang yang perlu dipendekkan sebab aku xlarat nak type dowh..huhuhu even cuti panjang but aku xdpt buat ape pong… kire xde kepuasan lah ni..kalo ikut percent juz 75% lah [opps ni dah kire A- lah kn] hehehehe ok lah kot…

Lemau at House
start dari Jumaat malam, aku kene lepak kat umah jek sbb tunggu abg plumber 2 mai betui aku nyer tandas yg tersumbat…tunggu punye tunggu..dia maid lm 9 lebey..so, kejap jek pon dia buat..kalo aku ade getah ke ape tah yg dia bwk 2..aku pong leh setelkan sendirik..tapi kire oklah after 5months suffer kene tawaf kerinchi pg-pg bute tok carik toilet & pon pebret tpt aku kalo tgh mlm bute 2 adalah KFC 24hours kat jln universiti..leh cuci mato skali tym mlm..ha…

Alumni SHARODZ

Aku dpt perkhabaran ni dr friendster..di mana di post kan kat bulletin [dlm ati aku berkata..baguih jugak frenster ni kalo penggunaan dia betul] actually, aku register friendster ni dulu pon sbb nk carik bdk join aktiviti alumni/small gath sharodz yg 1st mase taun 2004 [aku dah lupe lah plak date dia]. So, skrg ni start blk lah kn..kali ni aku teruja nk join sbb dia wat kat sekolah..wahh i like..sbb dpt masuk sekolah [korang ingat senang nk masuk sekolah ni suke2 tanpa sebab]. Insyallah aku akan pg dengan Yam. Seyes mmg teruja yg amat..xkire lah jumpe sape pon..sbb aku teruja nk tgk keadaan sekolah setelah hampir 9taun [nmpk sgt aku dah tua] aku melangkah keluar dr alam persekolahan utk mempraktikkan segala teknik [yg baik maupon kurang baik - kene lupakan] utk meneruskan perjalanan idop dengan kaedah Berdikari di atas kaki sendirik..hehehe mmg byk kenangan aku kat Sharodz ni..mane x nyer..aku kn setia ngan sekolah..stay dr Form 1 - Form 5..hehehe

Aku budget yg ramai join bdk2 junior a…