Skip to main content

Posts

Showing posts from September 23, 2012

Ephyra

Siapa yg berminat utk produk ephyra boleh order dari saya dengan menggunakan order form, SMS or emailkan ke blur.4.2nd@gmail.com.

Harga seperti berikut:

Semenanjung : RM228 sekotak (30 packets) - Code : EP01
Sabah/Sarawak: RM238 sekotak (30 packets) - Code : EP02
**Harga termasuk kos penghantaran. Boleh self-collect sekitar Kg.kerinchi,kl atau sekitar bandar melaka (pd hujung minggu sahaja).

----------------------------------------------------------------------------
Apa itu EPHYRA?

EPHYRA adalah gabungan kolagen dan 8 antioksida dari seluruh dunia di dalam solusi hebat untuk kekal muda cerah berseri!Berkesan untuk memulihkan masalah jerawat, memudarkan parut lama dan pigmentasi, menjadikan kulit lebih sekata dan mengembalikan keserian wajah,juga berkesan untuk menganjalkan kulit untuk lebih tegang dan muda.

Kelebihan EPHYRA 1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
2.Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
3.Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
4.Formula anti penu…

Teringin burger samurai

Tapi call delivery tak boleh nk hantar dah cz order dah penuh. Malas kn nk pg sbb drive thru area umah ni sgt jauh..utk aku cr parking kt bangsar or sek.14 sungguh xberbaloi...


Terpaksa godek barang2 dlm dapur sndr kn. Boring kot nk mkn nasi dgn telor masin and lobak putih jeruk..haha sbbbtu je lauk yg tgl. And bila kuarkn brg2 lain ternampak spaghetti yg aku nk mkn masa dah abis puasa 6..tp time aku nye suhu kerajinan mmg tinggi..maks tiada hasil:p. Jamuan raya byk sgt..hehe

Dpt le rezeki harini..huhuhu

Ok jemput mkn...pekena dgn teh o panas...perghh mmg tak boleh diet.