Skip to main content

Posts

Showing posts from October 13, 2008

Esok - Ape ade dengan Esok

Opismate..especially rakan-rakan kat depatment aku ha..tgh beezeeee mendecor ruang yg xberapa besor kat department aku nih tok sambutan majlis raya department kami esok...mak aii..giller beria mereka nih..dah mcm majlis grand gitew..ni kompem budget besor ni!

Aku cam baser wat-wat bezee ngan keje aku sendirik..hahaha giller jahat xhengat kn??? tp aku ade reason sendirik..sbb esok kompem kene jadik kuli menyiapkan kerja-kerja...so, simpan tenaga tok esok..lagipon arini i xlarat lah you..puasa ok..setelah makan melampau byk sabtu & ahad...so, arini kene puasa..sbb menjaga kesihatan..tp tergoda jugak tgk lauk paru kak sharna td..hehehee

PrettyNyePeakturesKami@RumahSharna

[1] [2]
[3]
[4]
[5]
[6]
[7]
[8]
[9]
[10]
[11]

[12]
[13]
[14]
[15]
[16]
[17]
[18]
[19]
[20]
[21]
[22]
[23]
[24]
[25]


More pictures..please visit my FP at SINI yea!

Aktiviti Di Bulan Syawal

Syawal kembali laghi...aktiviti syawal yg baser adalah..serang umah open house..aku pelik kan tebiat manuasia kat malaysia skrg ni..kalo jemput dtg beraya ke rumah..sure depa akan tny "ko buat open house ke?" kalo kite ckp TAK! kompem lah..depa akan reply begini ruper "Alah ko buat lah open house, nnt aku dtg beraya time tu" ape motif mereka..adekah konsep ziarah-menziarahi ni telah ditukar kepada konsep "open house a.k.a rumah terbuka"...alah dtg ajelah kan...pandai lah tuan umah nk handle..but 4 sure kene habaq mai dulu..kang dtg tuan umah xdek...jgn nak mengamuk pulakss...aku pelik..normally bile aku ajak membe2 aku mai beraya ke umah..kompem depa akan tny..ko wat open house ke?..bile ku kate kan TIDAK..of course depa xkn datang nya..tp...tp..tp.. umah aku kat kampung mmg xpenanh wat open house...sape nk dtg..bgtau jek..aku prepare ape yg ade..tp...kalo ckp nk dtg tp aku tgu dr pg..smpai ke ptg..pas2 bawak ke mlm baru smpai..xdek makanan..ha ko hadap l…