Skip to main content

Posts

Showing posts from August 28, 2014

Raya @ Office

no booth kami tahun ni. takde rezeki nak menang apa2 hadiah.. tapi laksa dan meehon sup terlajak laris seperti biasa. kol 2.30pm dah licin. walaupun booth mengadap matahari.kami tetap maintain comel & cun
ni pura-pura aje lebih.,.. buklan tolong ceduk kuah pon
wanita2 control cunsss hehehee
bajet comel sangat lah tu kan
ok orang semua akan tertipu yang kak ton lah masak semuanya. kan kak ton kan..
macam dah kenapa aku Nampak kecik sangat kat hujung tu? muskil sekali lagi
wahh rajin nya./. rajin membungkus kuah yang masih berbaki..tapi laksa dah xdek..huhuhu
and model wajib utk booth setiap tahun..

geng dungun beraya

tahun ni tetiap weekend aku beraya dengan geng dungun. well nurul kursus kat bangi..maka agak lengkaplah even tanpa lubna..well seperti biasa anggap je dia wujud sekali..hehhhe


Caption terbaik: "perubahan size selari dengan perubahan usia" muka yang dah 3kali solat ( dari zohor hingga ke maghrib) hehehee lama kan bertapa kat rumah farah ni...berbaloi sebab jauh...di pajam.. mmg wajib lepak lama dan makan berkali-kali. dan abis semua kisah zaman tok kadok semua dikorek dan diungkit..muahahahaaha ok ni rumah orang kaya-kaya... gila cantik tempat melepak kat atas bumbung building parking... aku suka bunga kat belakang (tetibe...) ok mona, nanti aku dengan nurul nak datang melepak sebab nak swimming kat private pool ya,.hahahaha dan nak melepak dekat gym..kata nak kurus kekdahnya and thanx kepada korang yang sampai juga dirumah saya..terharu

32 tahun

grrrr banyak nya angka tu kan..well it's just a number.
last week pegi umah makcik aku..adik pakcik aku ada sekali.boleh pulak dia tanya aku dah abis belajar? erk muka aku ni muka ulat buku ke? walhal nak sedekad aku abis study kan..layan kan...
birthday tahun ni hari ahad..so jimat cuti aku sehari tahun ni.
and thanx to khatul for the best pizza. even anaknya demam panas..dia tetap gigih buat pizza utk aku.
me and budak demam panas.