Skip to main content

Posts

Showing posts from April 4, 2011

Selamat Sampai ke Pangkuan bantal busuk

Alhamdulillah, perjalanan kali ini berjalan lancar. Even ada berita yang kurang enak pada mulanya berkenaan cuaca di sana. dan alhamdulillah ramalan cuaca kali ini benar belaka. selama 4 hari 3 malam di sana [1-4 April 2011], memang cuaca elok sahaja. walaupon selatan thailand masih di landa banjir. dari atas flight memang nampaklah keadaan banjir di sana.
Seperti biasa, aku di temani oleh Deuter 32L aku. erm tanpa sedar dah tujuh tahun usianya,. srrylah tuan kamu ni terlupa nk daftarkan sekolah kamu awal tahun haritu.ahaks. kepada Mem Besar [dipersetujui oleh suaminya], walaupon barang lama, tak pelru ditukar ganti sekiranya masih elok.
yeah, percutian ini memang di rancang since July 2010. lama kan beli tiket tu.hahahaha beli tiket 6org tapi yg terbang pada hari kejadia cuma 4org. makayah aku dah di ingatkan berkali2 tapi asik lupa jek nama lokasi. maybe makayah aku tak tahu nama tempat ni. hehehee tapi seperti biasa tiada bantahan dari mereka. pergilah ke mana pon, janji pandai jaga…