Skip to main content

Posts

Showing posts from October 12, 2009

Abis jek Puasa

Kite akan sibok dengan makan rendang+ketupat+lemang segala kan...xpuas lagi membedal ketupat lemang rendang segala...kene suap nasik minyak balik..tu lah alkisahnye kan...

ok arini...berjaya jugak tuan empunye menghantar kad undangan...erm dia suh aku bwk BF aku skalik..aku jawab..aku dtg sorang jek..leceh bwk org ni...hahahahaha & dia kate...bagos jugak ko dtg sorang...nnt kazen2 aku ramai yg ensem-ensem....hahahahaa lagi aku gelak besar..oklah tu..bg kerjasama kat aku tok cuci mate..ngeh22

ekceli aku snap gamba ni tok Adik S...dia nk tgk sangat mcm mane ruper kad glemmer Mamat tu kan...erm tp aku plg suke sbb kad dia kaler purple...pehtu aku leh recycle wat frame gamba aku nnt! hehehehee
next week pon ade kenduri jugak...si Ros ngan padli akhirnya..menamatkan zaman berchenta sakan mereka dengan alam perkahwinan..huhuhu

Nota kaki: sape-sape yg teringin nk join aku cuci mate kat Sheraton, Subang..sila roger..nnt aku leh pertimbangkan....either lulus ke idak kn utk jadik ahli Cuci mate…

Sabtu & Ahad

Mule-mule aku rase cam nk pindah jek....nk carik umah sewa kat Taman Melati..hehehe sebabnye... Jumaat mlm yg lepas...aku naek tren nk ke Taman Melati sbb malam tu nk lepak umah Mira&Wafi sbb nye nk tolong ape yg ptt kan..kan depa nk wat open house ari sabtu tu... maka, aku ngan rela hati menabur kudrat tenaga utk membantu potong memotong ape yg ptt...hehehe

oh ye..aku ke sana naik tren kerana..aku kompiden nk drive sorang2 di kala malam ke lokasi berkenaan..dr aku sesat barat tah ke mana2...bek aku nek tren..tuan umah ngan rela ati utk menjemput aku di stesen putra terbabit..tp kan...mmg xsia2 I naik tren ye..kerena...ku pikirkan jam dah nk kol 9pm...org xramai kan..tp nye..smpai KLCC ramai ye..jejaka melets naik tren tersebut..maka nya...best lah aku cuci mate...hehehe..yoyo...ramai ok..jejaka petronas [aku tau sbb ramai yg dok kendong beg bercop PETRONAS or ade yg pakai baju petronas] hahahaa & dan ramai plak yg turun same2 ngan aku kat Taman Melati..ramai rupernye jejaka Pe…