Skip to main content

Posts

Showing posts from December 4, 2008

bencik..Bencik ok!

Actually dah lame aku mengarang utk entry sebegini..tp kompem xkan jadik utk post or merasa ianya xperlu utk dipost or publish disebabkan ianya hanya cerita dari perasaan aku yg berkecamuk jek.. aku bukan nk komplen ke ape..aku cube nk buang rase ketidakpuasan hati yg ade dlm diri aku nih! Yolah,...aku jadik emo lah kan bile asik dpt SMS"yo, wassup? sombong giller lah ko skang"..mmg damn lah kn..kalo dah lebih 7 orang kuarkn statement aku ni SOMBONG lagu mcm 2..macam lah aku ni dah masuk tahap melupakan kawan-kawan..before diz sape yg tergedik2 dok SMS or call korang tp penah ke korang hargai? penah? penah x?

Ni disebabkan aku geram nk menjawab persoalan orang [kawan-kawan aku lah] yg mengatakan aku ni SOMBONG disebabkan Xcontact depa...ok lmeh sini aku terang kan sebab-sebanye:-



Yg pertama : Korang penah ke contact aku?

Yg ke2: Suke hati aku lah kn..aku nk contact ke idak, bil tepon 2 pon aku yg bayar..aku menyusahkan korang ke?

Yg ke3: aku penah komplem korang sombong ke? even…