Skip to main content

Posts

Showing posts from January 15, 2009

Muiz

TAK ACI nyerrr..Nik & Ila dah pegi melawat dulu si Muiz ni...xpe mlm ni ngan memakse kondisi badan aku yg mengantok ni utk menambah lg tho kengantok'an aku utk pg melawat si Muiz before dia berangkat pulang ke kampung Nenda nyer di Taiping...kang nk tgu lg 2 bulan lak kn..so, kengkawan aku yg baek ati..telah post kan gamba kat email..ha tgk ni dulu eya..hasil dr nik & ila..hehehee

Nota Kaki: ape yg aku sukak..adelah rambut si Muiz ni yg tercacak..ala2 laki macho gitew....xpe semoga membesar dengan kemachohan+kehenseman [ade ke ptt..org doaka moga menjadik anak yg soleh kan..hehehe..kire sekali lah 2..doa package C name nyer..sbb masuk kan sekali kemachohan + keenseman skali]

Renjis 2

I'm so sleepy rite now [sila abaikan tajuk kat atas tu wat sementara]...OMG, wat shud i do....Tido ka? [nak mampuih kene sembelih ngan boss ka?] nak melalak ka? [ni kompem kene maki hamun ngan opismate sbb suare aku yg sumbangseh ni kan] jln-jln ka? [ha kang ade lak yg sound..ko xdek keje ke?] balik ka? [ni ko giller ke..xpasal2 nak membazir cuti kan]..tp yg pasti, penyakit mengantok aku since semalam lagi..disebabkan a nite before aku meronggeng rokiah ngan si sharna smpai kui 12am baru smpai kerinchi & smpai umah..aku xleh tido..ha amik ko..anak aku wat hal ke malam-malam ni..geram kan..so, aku layan TV lah..hope mate leh lah terpejam..tp xleh ok..last2 aku siapkan album..fouhh siap album dlm kui 2am..owh owh..baru nk rase mengantok...cam siot jek kn..baru lah lena...baru jek masuk intro mimpi aku..jam loceng aku dah berbunyi "weh bangun..subuh dah ni...japp lg nak g keje" ha amik ko...cam baru jek seminit lelap...pehtu g opis cam zombie...& for da 1st time ak…