Skip to main content

Posts

Showing posts from April 9, 2010

Cerita yang Lepas & akan datang

Awan Dania

Aku frust ngan ending dia yg giller punye spoil mood aku jek..penat wokeh dok menunggu dari minggu ke minggu..dah lah tayangan dia seminggu sekali. las-last ending dia.....juz like dat..huh! EMO aku jadik nye... ok, ending dia....tetiber plak nk jadik Pilot. kes dia ngan Benji & ehsan tah ape citer.... asik nk suh penonton pikir jek...bek toksah wat drama kan..bek kitaorg penonton ni..pikir sndr jek ape2 jenis cerita yg kita org rase nk bayang kan kan kan kan

xpe lah...kalo ade Awan Dania 3.....kot nye ade...layan kan jugak...hahaha sbb aku suka kat Scha tu...jek...berlakon sempoi kan....& benji nye watak even di Jehan tu bkn lah fav actor aku..tp not bad lah....dia berjaya jugak lah buat watak tu jadik sweet

Na O Mei

Ni lagi satu drama yg wat aku bengang ngan ending dia..serius bengang sbb mane scene aku nk tgk ape penerimaan Na O Mei kat bapak dia....xdek ok..last2 ending dia..si Arman ajak kawen plak...huh...sungguh lah sengal...bukan itu yg aku tunggu kan,..aku tung…

Kes Air

Sejak Khamis minggu lepas sampai lah ke hari Selasa, Rumah sewa aku air paip nye sangat lah halus.....kene sabar lah kn tadah air tok mandi or nk poo poo ke kan...erm nak basuh baju tu......org yg tabah jek akan basuh...oleh sebab aku TAK TABAH, mmg aku campak masuk bakul, tapi bakul aku pon dah 2buah penuh & dah nak masuk bakul ke-3, Dek kerana Ahad masih xdek air, bakul ke-3 terpakse di gunakan.

Aku jadik TAK RISAU sbb, bkn nye TAKDEK air langsung kan. aku malas nk g wat report...sbb dah menyampah ok, kalo ko call, dia akan pass sane sini lepas tu kekdahnye..talian terputus camtu jek....& aku malas jugak nk amik port sbb tgk bdk umah laen wat donno jek...aku pon malas nk beria...asik aku jek yg kene amik tau semua kan..lantakkan..selagi aku leh bertahan...takat nk basuh baju...aku leh jek angkut baju2 tu balik kampung kan...hehehehee & selagi stok baju masih ade byk lagi dlm stok blom GUNA kan [nampak sgt byk baju, almaklomlah 4taun lebey ko merempat kat KL ni..mau xbanya…