Skip to main content

Posts

Showing posts from April 21, 2009

Aku merepek jek nih!

Jalan-jalan..tgk kat cermin pandang belakang even org xkasik pandang belakang..tym memandu kene pandang jugak kan..

maka,

aku ternampak lah..org yg menaiki kete belakang aku tu..gile rancak berborak smpai toleh kiri kanan lah kn...

lame jugak aku peratikan depa..last2 otak aku berpikir..seperti pernah ku lihat org itu..hehehe ruper2 nye mmg baser tgk..sbb mereka adelah senior sekolah aku....

rajin betol lah mereka ni kan...dating2 together2 tym coti2 nih...

oleh sebab, lampu merah tu lame sgt aku snap lah sekeping gamba mereka yg xbape nk clear..sbg bukti cerita ni..hehehe

Ahmad Afiq Darwish

Aku xsure nak spell Darwish cam ni ke Darwisy camni..hehehe taram ajolah..janji ade sket2 sebutan tu..ampun ya Audi Diayan...aku men tibai ajo spell name anak ko nih..hehehee

Plan nk bermovie kononnye..selamat aku cancel sbb excited nk menjenguk budak kecik nih...actually nk g melawat dulu baru ke wayang..tp .. sila maklom..aku kalo dah jumpe si audi mmg xkenal siang ke malam..dia pon lupe diri yg dia tu dlm pantang sbb gelak sakan..kalo sakit pastu jgn salah kan aku yea..hehhe

xdek lah...aku smpai umah dia dah kui 3 lebih ptg..sbb jem otak aku pikir nk belikan hadiah ape...



pehtu bile sampai umah dia..ade org len..iaitu kawan seopis dia mai..kene take turn lah..aku suh dia entertain kawan opis dia tu dulu..dah 4lbh ptg baru lah mereka pulang..ha baru lah smpai turn aku lak nak meramas mesrass ngan tuan umah..cam baser..aku kalo dah jumpe audi..pehtu jumpe mak dia..mmg xhengat dunia lah ari dah nak senja ok! hahaha prung prang,.prung prang,,dah kui 7pm..kelam kabut aku...

mintak diri..peh…