Skip to main content

Posts

Showing posts from November 28, 2009

Lepak-lepak

lepas g kenduri kawen tadi...
Aku ajak amy lepak2...makanya...amy dag mengajar aku satu laluan terbaek ke melaka mall..di mana ada MCd baru yg ala2 damansara nye dulu..hehehehe...maka lepak lah kami di situ sambil bergossip...ahakss...
topiknye
"KEJAM" hehehheee
alah...gossip pasal harian jek...pasal dia..pasal aku..kire masing2 hupdate pasal diri masing2...xdek lah jadik xtau pasal kawan kn...lame lah jgn smpai 5lbh baru sedor diri nk pulang..ahaks...best tu kalo dah borak ngan si amy ni...sbb sekepala kot...hahahahaa
owh lupe....tgh2 lepak..tetibe ade minah sorang bdk perempuan ni mai say "Hai" & salam aku...hahaha tetibe pose cun2..cam artis plak rasenye...hehehe "Kak, sharodz ek?...mcm familiar jek muka" hahahhaa cettt rupernyer2 cop mohor kat dahi aku yg bertulis SHARODZ masih lom terpadam upernye...haih*...nk xnk aku iakan aje lah...hehhehe dalam ati aku...wahhh kire glemmer jugak lah aku nih...junior pon kenal..hahahha [mule lah perah santan lebih t…

Ronda-ronda

owh ini kisah semalam ye.....bersamaan raya per-1/HAri Jumaat -----------------------------------------------
Ni namenye..ronda2 Buang Minyak kete

dah xdek keje ke?
ke baru nak carik keje

ekcelinye, adik sepupu aku si ema lah....dok tny pasal istana melaka....lah..ngan kapal melaka.....haih* dah kol 5.30pm dek oiii baru mo roger den...mmg lah tpt2 tu dah tutup kan...erm....last2 aku cakap...kite ronda2 lalu depan kapal jek ok! muzium tu nmpk pintu pagar jek lah...hahahahaa
dengan perasaan xterpkir kan cuti raya yg pjg ni bakal menempah baran di jalan raya kan..hehehehe smpai kat banda hilir aku g bank dulu...dah terlanjur lalu..setelkan bayor hutang piutang dulu...lepas tu baru ronda2 carik kapal...hehehee aku ikot jln banda kaba kuar kat stadhuys tu kan...erm sekali amik ko..kete berderet2 dr jln banda kaba tu lagi...
haih* ni menempah hazab namenye
dan cube kowang tgk...ramainye umat...asik kene berenti kasik depa lalu dulu jek,..,, aku plak rase nk tglk kan kete....pehtu join depa jln kaki.…

Haih

dalam sesat2 nak ke umah Amy td....
& bile dah jumpe jalan yg lurus...hehehe ternampak plak org berjemaah mandi sungai..ade lagik ek...org maen air sungai..ku pikirkan zaman aku kekanak dulu jek..ngeh33
siap wat terjun tirok vagai....kalo sungai dia mengancam kaler airnye..xpelah jugak...jgn kan malam nnt..sorang tergaru2 cam kera sumbing di bibir udah!

Semoga Berkekalan Selamanya

Hari ini dalam sejarah....sila masukkan dalam buku sejarah saya ok! bkn buku sejarah anda sbb ianya tiada kene mengena ngan anda semua...keh keh keh.... [aku weng sbb Mc Flurry McD td ke ape...silap2 dia isi dadah kot!]
[baca ikut Tune - hari ini dalam sejarah - nye slot kat TV dulu kala tu]
Tanggal 28 november 2009 bersamaan 10 Zulhijjah 1430H. Maka nya...kawan aku selamat menjadi isteri org...owh silap...sepatutnye 27 Nov 2009 bersamaan 9 Zulhijjah 1430H lah..ape lah aku ni..sbb dia nikah smlm.....
Sorry coz xattend Majlis nikah ko...i've my own reason..xpe biar aku jek sndr yang tau....org len kate ke..nk kutuk aku ke ape...ADE AKU KESAH? :(""
Makanya...aku terpakse siapkan keje2 kat umah tu..sbb dah name parents xdek kat umah..aku lah yg amik alihkan..kene kemas lah..masak lah [tp std....sempoi nye lauk...kowang nak makan..sila telan..xlalu..g makan kedai sudah!] dah setel keje aku dr pagi tu....start jek dr pagi..abis nye kol 11.30am jugak..kelam kalibut aku mandi &…