Skip to main content

Posts

Showing posts from January 16, 2009

Ini Pek lah

ketepi..ketepi..jejaka malaya ingin lalu..ahaks...diz little cute boy..aku jumpe mlm smlm lah kat umah Jue..kire dia ni anak kepada kawan se unibersiti Jue..hehehe Comei kan...tp yg best..kalo org nk snap gamba dia..dia akan jadik kaku..xbergerak..dah abis snap..giller suke nk tgk gamba sendiri..lalu dia akan berkata "baba...pek..pek" sbb name dia taufiq...hahahaa pek..pek..ni kire fiq..fiq lah kan..std lah budak baru belajar bercakap..kire oraite lah tu..but nice to know you ensom guy...hehehe [alamak gamba atas...nmpk lah kesan comot dia makan kut,..kut pek...ahaks - biskut biskut fiq - ni lah ayat dia...ckp tym dia nk amik biskut dia..atkot tertinggal..pdhal biskut lemak jek pon.ngeh22..layan kan ajo]
taufiq ni pon tgh lasak...& ala2 nakal bebudak kn..abis semua barang berbentuk kotak dia mau..ahaks...& dia jeles tau if ibu dia pegang baby..kompem dia akan kaco baby..std lah..tp Taufiq kene ingat..dlm beberapa bln lg taufiq akan saingan di rumah yea..sbb ibunya tg…

Nur A'mmar Mu'iz Bin Nur Hasmin

Before aku terlupe, better aku wish dulu lah kan.. "Happy Birthday, Ibu Muiz" which today she'll turn 27years ...wahhh tua nya Jue.. & Happy Belated utk Ayah Ameng .. yg mane birthday dia last 4 January...wah ni baek punye family planning..kire jimat nk wat party-marty..hak22





-------------------------------------


Malam Semalam, aku berjaya jugak melawat sambil bermesra ngan Muiz, & sgt lucky sbb seb baek depa sekeluarga xpulang ke Taiping lagi..wawawa seb baek suprised aku menjadik..kalo x, "mmg aku lah yg tersuprised kn"..pehtu kene lah tgu another 2months baru leh jumpe si Muiz itu...hahhaa..& semalam aku pegi ngan Kecik..aku dr opis ke Mid Valley kejap [sbb ade hal..setelkan album si zehan tu - finally ianya 100% completed]...pehtu balik ke kerinchi..naek umah amik camera & cargas turun bawah utk start enjin kete...pehtu ape lagi zass lah kan ke Damansara...amik kecik kat bas stop depan pelangi..& kami pon gamble lah ngan direction yg nik k…