Thursday, November 6, 2008

Program "Lu Terharu Babe!"

Tanggal 5 November 2008 bersamaan Rabu or lebih senang...kisah ni berlaku semalam lah kan..bertepatan jam 1.00pm [kami baikkan..kuar lunch on time..tp lagi baek sbb xkuar lunch..hny lepak dlm meeting room jek] hehehee bertempat di Meeting Room Level 5 [alah depan meja Maria jek..meeting room ni...Ahli-ahli Exco yg terlibat dlm program "Lu Terharu Babe!" seperti di bawah:

Event Manager - Cik Kiyah the Bossy [ooppp..berangan nk arahkan mak munah wat kopi O]
Ajk Makanan - Marvik the interprem women [ooohhhh i hope i can make her invisible ok!]
Ajk Kebersihan a.k.a sampah - Shima the very lah suci bersih...
Ajk Pengambaran di Lokasi - Sharna the very lip lap women.. [hehehe...very da true...but baju dia not see the thru ok!]
Ajk Pengiring - Leena the Balun kasik licin nyer lady..hehehe [maap ya buk..jgn salahkan amba]
Ajk Ahli sufi - aku the pengawal keamanan [hehehe sbb depa ni over ok..ssh nak kawal!]
Ajk xterlibat - Wan the besdae gurl..hahahahaa

Program ni dpt berjalan ngan lancar di sebabkan Mc Delivery yg very da punctual ok! sbb Ajk Makanan dah mentioned..Order mesti smpai kui 12.45pm kat level 5, CP tower... nak wat majlis besar-besar...Event mgr xcukup budget & xsempat nak carik sponsor kan..so, kami wat ala kadar ngan kutipan derma kilat dr Ahli exco yg terlibat...huhuhu

Program yg serba serderhana ini sungguh meriah & berjalan ngan lancar sekali..terima kasih sume exco-exco yg terlibat atas kerjasama anda semua..kami harap dpt dilaksankan program sedemikian tok mase2 akan dtg...semoga ikatan ukhwah xkn terputus lah kn..heheh sebenarnyer sape lah yg nak membising suasana kat opis ni kalo bukan kite..betul x?

Objektif program: Menteharu kan perasaan si Wan noor faridah
Misi program : semua gembira sambil mengenyangkan perut
Visi program: Mensuprised kan subjek yg di suspek


** Happy Birthday to you**

May God Bless You & Taun depan kawen ok!

Adakah kami ni lawyer? or lawyer buruk?

Aksi-aski yg boleh ditiru ketika dipejabat :)


Mane aku?...xaci!!!


Tinggi - Rendahnye - Tinggi - Rendah - Tinggi - Rendah - Rendah lagi

boleh tunggu aku x..ni asik aku jek tertinggal

Yun - Maria ke Mariam? - Wan - Shima - Sharna - Kiyah - Leena

tarararapappa..I'm loving it!

ni lah hasil aku buat dr Word + Paint [heheh adobe xdek ok dlm laptop ni!]

Hipotesis 1: Wan mmg xsuspek pon
Hipotesis 2: kami ni mmg pandai simpan rahsia
Kesimpulan: kami semua kenyang makan Mc D jek..& Wan gumbira ngan suprised yg kami plan ni..hehehe secare keseluruhan 10bintang tok kami semua..hehehe

Vacation..Oh Vacation

Tensi..tension..Serabut...sebobot...kusut..masai...headache..problem...pressure...letih..lesu...lemau..lemas...lemah...xdek mood...MALAS...[come in COMBO set..dah mcm streamyx combo lak..heheee]

I'm need a vacation desperately ok!.....now ok! stresss bangat ni! jgn smpai kene makan ubat stress udahle... apsal aku stress? i've no idea bout dat! seriously, i want Vacation[pdhal xdelah bz sgt pon keje..but..really need it = REST] tok lari sekejap dr keserabutan di KOTA KL ni....wawawa ni dah mcm level patut CUTI ok! padahal KL pon xsuh pon aku berpijak di tanah nyer kn..,hehehe :P
Nota kaki: Ape yg aku maukan..ketenangan maybe......vacation is juz a method tok dptkan ketenangan lah aku rase...seyes..aku xpenah rase seterok ni ok!maybe luaran nmpk ok..but dlman..dah mcm carca marba..huahuahua [adekah aku dah masuk fasa KRONIK?] - ohhh TIDAK, kemungkinan kene byk zikir & istighfar & byk kan bace quran + smyg sunat...aku rase aku ni makin lalai lah..kot..2 yg xtentu hala jek perasaan ni..asik nk terbabas jek [nauzubillah lah kn] - aku dah rase leh berpikir ngan waras sikit [aku Gile ke td? hehhee..oh x..aku mamun sikit jek pg kot.!!!] 2la..aku lupe..kite masih ade Tuhan Yang Esa utk dirujuk kan...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...