Skip to main content

Posts

Showing posts from July 23, 2009

Apekah~~~~lalala

Jam kat dashboard ni baru menunjukkan 9.17am...aku masih menunggu status "DONE" dr tech team..sbb nye aky request tok refresh dB Test From prod..baser lah aku kan..suke bebenor nk refresh dB sbb aku akan serabut nk wat testing kalo gune data yg carca marba oppss silap..yg xsame mcm Prod kan..kang user kate laen aku test laen...ahahahaha...sbb terlampau byk senario & terlalu byk journal yg nk kene paham,.,.xkuasek den nk amik tau..bek jadik user jek kalo lagu tu...


sebenarnye..tiada kene mengena ngan refresh dB or keje aku ni..aku hny mau menceceh a little bit bout....haih* nak cakap ke idak..segan le plak rase nye...mau nye xsegan..sbb aku dah highlight jam kat dashboard aku menunjukkan kol bape kan...masih dikira dinihari...& mood warm up lah kat opis ni..aku dah mule pikirkan nak mamam ape bile azan maghrib berkemundang....Apekah? huhuhu :P 2la tetibe terpikir plak..baser aku bkn kesah sgt pon..tp aku teringin nak makan bubur yg berasaskan nasik...huhuhu..aku sakit …