Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2015

dodgeball

aku kenal sukan ni masa jk1m3 2014sebab ada tournament masa bulan oct kalau xsilap lah.

macam bola baling..lama2 main rasa best lak.. and now team aku mmg cont main sukan ni..atleast once a week. aku ikut dan lah join.

but korang patut cuba juga..nanti akan jatuh chenta...cehhh
with kevin zahri

and join JK1M bukan 1 kerugian..sebab bukan sahaja dpt tips macam mana pemakanan sebenar and dapat kenal kawan2 yang best dan sekapal and dapat kenal sukan dodgeball ni... memang asal aku join JK1M sbb nak get fit balik..sbb badan dah lemau...jalan sikit dah lelah rasanya...and atleast adalah aktiviti..nak buat sendiri memang taklah (bagi aku yang memang selalu bagi alasan..nantilah..nantilah)..hehehee

run for thalassemia

#run4thal
geng jk1m aku semua ni. derang yang racun utk aktif berlari. thanks korang sbb concern stt utk aku tidak lena diulit mimpi di pagi hari. ye mereka mmg rajin utk register and bayarkan dahulu. terharukan...larilah untuk maintain sihat. gitew. 
larian ni. program budak medic 2nd year uitm kampus hosp sg.buloh..about thalassemia awareness... tahniah utk mereka..dan tahniah utk diri sendiri 8km 1jam 16min..2half..berjalan je..huhuhuhu
and run...running all the time...running to the future.. with u by my side...ehhh terkaraoke lak..
lagi 2 weeks berlari lagi. kalo berkesempatan..and bulan 5 lagilah. . boleh ganti forest gump..huhu ada hati...kannnn
dah..cukup..cukup..sudah..cukup sampai di sini..ehhh ok..ok dahhh