Skip to main content

Posts

Showing posts from August 10, 2009

Weekend

Xdapat rehat yg cukop..makanya..kumpul lah kelelahan itu smpai weekend ni ye...huh! sendiri carik penyakit kan..tp dats only da way utk aku wat diri aku sndr hepi..tanpa perlu memikirkan permasalahan yg asik nk kusutkan urat sarap otak aku jek kan...

Ok conclusion nye...weekend ni..urat sarap aku xsbersimpul2 ye...tapi tegang! amik ko...itu yg dikehendaki kan..tp itu lah yg dpt pon~~~

Sabtu - aku seret DD ke Low yatt..saje jek jln2 buang duit yg xbape byk smpai kering....ingat kan sejam dua jek leh setel..sekali..amik ko./.dr tgh smpai pTG baru setel...huh~ kene parking RM9 ...ha kire lame lah tu bertapa dlm Low Yatt tu..tp puas ati lah semua yg tertangguh dah setel.... sampai umah dah nk magrib...lepak2..godek2 sane sini...last2 leh tido after 2am jugak..huh!

Ahad - pg-pg dah kene bgn sbb misi hari ahad adalah g makan nasik minyak dekat Jengka...Jengke ye kengkawan..jauhkan nak carik nasik minyak..tp nk wat camno..mase tu kat situ jek ade..layan kan ajo..:P kire bergerak kol 10.30am..am…

Teruskanlah - Agnes Monica

Oleh sebab aku xleh nk bukak youtube makanya..aku hanya mampo layan MP3 ajo..tp xleh attach kat sini....so, aku share lirik ajolah ek..kekekekee

Cdah lah dok tny pasai lagu ni..dia carik xjumpe..aku carik link & suh dia download lah kn..almaklumlah i xleh download..hehehee...dah akhirnya..dpt lah aku lagu ni jumaat lepas..ahaks...dan itu, dr last friday lah media player aku nye list lagu nih....lom buhsah lg...layankan ajo....

-------------------------------------------------------------------------------
Pernahkah kau bicara
Tapi tak di dengar
Tak di anggap
Sama sekali..

Pernahkan kau tak salah
Tapi disalahkan
Tak di beri
Kesempatan

Reff :
Kuhidup dengan siapa
Ku tak tau kau siapa
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau begitu

Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta buta
Kebutuhan mu

Back to reff.

Hoo.. Hooo

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau.. kau begitu

Teruskan lah... teruskan lah..