Skip to main content

Posts

Showing posts from February 23, 2010

Pesta layang-layang

Serius Cerita dah basi..tapi aku dok godek-godek..baru jumpe...sbb nye name file dah di ubah..pdn lah carik dr hari tu xjumpe2 kan..sbb nye..aku dah delete yg master file dlm SD card tu..hehehe...

makanya..dah jumpe...baru lah leh update..ahaks..
ni aksi JUARA sempena pesta ni..dari Bali, Indonesia.

& serba sedikit...gamba yg aku snap..abai kan..setting kaler yg tah ape2..aku malas nk edit..keh keh...sbb tym ni panas terik..aku xnmpk screen Mr. Nik aku tu...belasah jek snap...janji SNAP..ahaks

1) ni makpak melayan kerenah anak nk maen layang2..
ayah aku dulu..jgn harap nak layan
dia koyak kan layang2 yang aku buat tu adelah kan..hehehe
[ini bukan luahan...tapi hakikat]
maybe sbb layang2 tu dulu aku selalu terbabas waktu balik mandi petang kan..hehehe
last2 layang2 yg jadik mangsa..dah penat buat..nak curi surat khabar lame lagi..simpan duit nk beli gam lagi...nk panjat pokok kelapa amik daun kelapa utk dpt kan lidi..huh...pehtu ngan berhati2 cilok benang jahit mak aku kan..hehehe
2) Peserta…

Lubang Hidung Ku Sempit

Leceh lah..bila lubang idong ni jadik sempit.....xpuas rasenye nak menyedut rakus udara yg mengandungi lebih debu-debu kota nih...huh...xsuke bila lubang idong jadik sempit!!!!

Oleh sebab xtahan....pg lah jumpe dokter smlm... sekali dokter bagi ini daaaaa....ubat sumbat idong namenye..hehehe utk mencair kan kahak..layan kan aje ... best jugak......tp banjir mukus lah lepas gune ni kan..keh keh keh
Ni gare2...tgh panas nk mampos sabtu lepas...aku belasah air kenduri yg sangat sejuk....tym minom tu pon aku dah leh agak..kompem dpt sakit tekak ni....tup tup..bkn sakit tekak jek...ngan sakit idong tersumbat segala aku dapat...rasa-kan!

Nota kaki: Jangan plak ade yg xlalu makan LUNCH nnt..hehehe