Monday, October 19, 2009

Layannnn

YEAY! guwe berjaya makan PApaDOM ngan mate..huhuhu..kini wa mau meroyan tok makan nasik kandar ngan papadom plak.. DD jom kite serang mane2 restoran nasik kandar...wa dah kepingin bebenor lah...sebab since haritu xdapek2 makan nasik beriani kan......ngan papadom..ni nak nasik kandar plak..jgn kak ayu masak mee lagi udah...wa udah tensi asik makan mee ajo di musim perayaan ni..xdek plak open house sediakan nasik kandar nk..hehehe...byk songel plak ek..org dah jemput makan2 lagi mau demand nk tu nk ni..belasah aja ape yg ado...

utk citer ni aku bagi 4.5/5 lah..sbb aku dpt bergelak + rase nk nangis 30sen...heheehe lepas tu...aku ni yg dok tgh2 antara kapel..sbb seat kat situ ade 5...aku mmg tgh2..almaklom lah...pegi serang wayang sorang2...ahahaha...yg xleh blah..kapel sebalah kanan dok citer pasal lapar...laki dia suh makan xmo..nk simpan perut tok ke umah mak dia lepas muvi..ape kesss kn..nk citer pasal lapar..org tgh layan muvi sibok nk dengar ko nye citer lapar plak...yg sblh kiri tu plak..kes lelaki tu terpakse masuk wayang same2 ngan awek dia tok layan citer ni..yg kunun2 bkn jiwa laki tu..deyyy kalo xikhlas ko tido ajeklah..xyah membebel...ko paham xkonsep sayang+cinta+serasi+terima seadanya + semua nya..nk aku ulaskan ke? damn....nk kutuk2 plak..dah awek ko suke..ape kate ko layan kan aje tanpa byk songel..dia leh jek teman ko layan bola kat mapley kan..leh tlg...x...tolong senyap..nk jek aku sound..seb bek mood aku bagus ari sabtu tu..hahahahaaa
tapi aku tabik spring lah kat afdlin kan..sbb mempunyai idea nk wat cerita ceriti sebegini utk aku layan....hehehe seyes..."berbaloi baloi" lah....
pada sape2 yg xlayan lagi..yg ingin kan kesegaran otak dr serabut keje..si la lah layan citer ni..ke sedang berkecamuk ngan JIWA KACAU..blh jugak,...sekurang2 nye..dlm mase 2jam tu leh lah lupekan masalah kejap..hehehee

Action!


Finally, berjaya jugak aku jumpe ngan budak comei nih..hehehe...yg dikenali as 'Baby Ema'. dia ni anak kazen DD...selama ni asik dok dengar citer dr DD & tgk gamba jek kan..makanya, smlm kat besdae party kakak kacang [nnt akan diulas kan kemudian ok!] dapat den ketemu same ini..budak 'selambe land'...yang dengar kate muka nye sebijik mcm pak long nya ketika kecik..huhuhu..pape pon Ema..u'r rock! hehehhe sbb selambe jek!
owh.. i luv her Toncet..hehe:)

Nota kaki: nak tau citer yg lagi byk pasal Ema...sila lah ke blog mummy nye

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...