Skip to main content

Posts

Showing posts from October 19, 2009

Layannnn

YEAY! guwe berjaya makan PApaDOM ngan mate..huhuhu..kini wa mau meroyan tok makan nasik kandar ngan papadom plak.. DD jom kite serang mane2 restoran nasik kandar...wa dah kepingin bebenor lah...sebab since haritu xdapek2 makan nasik beriani kan......ngan papadom..ni nak nasik kandar plak..jgn kak ayu masak mee lagi udah...wa udah tensi asik makan mee ajo di musim perayaan ni..xdek plak open house sediakan nasik kandar nk..hehehe...byk songel plak ek..org dah jemput makan2 lagi mau demand nk tu nk ni..belasah aja ape yg ado...

utk citer ni aku bagi 4.5/5 lah..sbb aku dpt bergelak + rase nk nangis 30sen...heheehe lepas tu...aku ni yg dok tgh2 antara kapel..sbb seat kat situ ade 5...aku mmg tgh2..almaklom lah...pegi serang wayang sorang2...ahahaha...yg xleh blah..kapel sebalah kanan dok citer pasal lapar...laki dia suh makan xmo..nk simpan perut tok ke umah mak dia lepas muvi..ape kesss kn..nk citer pasal lapar..org tgh layan muvi sibok nk dengar ko nye citer lapar plak...yg sblh kiri tu …

Action!

Finally, berjaya jugak aku jumpe ngan budak comei nih..hehehe...yg dikenali as 'Baby Ema'. dia ni anak kazen DD...selama ni asik dok dengar citer dr DD & tgk gamba jek kan..makanya, smlm kat besdae party kakak kacang [nnt akan diulas kan kemudian ok!] dapat den ketemu same ini..budak 'selambe land'...yang dengar kate muka nye sebijik mcm pak long nya ketika kecik..huhuhu..pape pon Ema..u'r rock! hehehhe sbb selambe jek!
owh.. i luv her Toncet..hehe:)
Nota kaki: nak tau citer yg lagi byk pasal Ema...sila lah ke blog mummy nye