Skip to main content

Posts

Showing posts from May 19, 2009

Cancel

TAK JADIK jumpe dokter ok! sbb cek kat GYM tadi heartbeat aku 89-92BPM huhuhu..normal rupernye.... baru nk jumpe doc nak mintak MC....

aku yg verangan nak MC tapi org len yg dah 3days DEMAM..camne nih...xpe hope orang yang DEMAM tu cepat sembuh! if genap 4hari sah same cam puan sunplawer tuh name nye..heheheee

nak demam sekarang ni pon aku ngeri..mau x ngeri nye..mcm2 virus lah skrg ni kan....kalo DEMAM mau aku xcuak nnt! hehehe dah lah jumpe org sg. buloh lah....org nek ERL lah..warghhh seram... seram..mintak dijauhkan lah dr malapetaka yeaaaa!

NOTA KAKI: Hope semua org sihat walafiat..cuaca skrg xmenentu kan...so, makan lah makanan yg berkhasiat + minom lah air secukopnya [teh ais..dilarang ok! minom air suam or mineral sajok yeaaa!]

AF7 Finale

Aku TAK PEGI dinner Alumni MSU [kak sharna nye ex-Uni kan]....di sebabkan Final AF7 ni lah..hik22

lantakkan lah nak kate ape kan...janji aku rase best sbb dapat mengutuk peserta2 malam tu dr aku dok melangut terpinga2 kat Dinner tu xkenal sesape kan..huhuhu..

Bengang-Akim

Best plak bile dengar balik...i think diz song better than toksik [hik22]

Bencinta-Akim

For diz song..Akim dah macam FAizal tahir Jr. lah plak..hehehe tp pape pon..bab pengahayatan mmg dah ade....tp seyes unexpected dia akan wat performance style mcm Faizal tahir...yg ala2 simple but bermakne...

Actually suppose dia leh jadik JUARA or maybe paling koman 2nd Place lah kan..but name pon program realiti...sbb nye nak carik org yg peminat SUKE..maybe peminat lom bangun dr MIMPI kot..huhuhu :P

xpe salah aku lah tu..kedekut nak SMS kan [uikss xdek makne nak abis kan kredit aku kat tah pape nimssss] tp TGK dia dr 1st week dlm AF7 tu...mmg dia improve so much lah kan...pape pon even ko dpt 3rd place jek..but ko dah menang dalam ati…