Skip to main content

Posts

Showing posts from August 2, 2010

Kaki 5 Station Cafe

Malam Sabtu lepas, aku balik ke melaka sekejap..hehehe sebab rase macam dah lame xbalik, kejap rase nak balik kejap rasa xpayah..end up, aku balik jugak lepas menghadirkan diri ke party Aariz, aku kate balik kejap jek kerana, keesokkan pagi nya, aku dah chow balik KL semula kerana ade budak baru nak masuk rumah [hehehe penyewa baru]
owh malam tu, memang tiada makanan dirumah..owh tipu bukan tiada langsung tapi cuma sambal ayam [boring betul lah..asik ayam jek kan], & lauk kenduri...sebab musim orang pulan buat kenduri sebelom puasalah ni...erm TGH kenduri, lepas asar ade kenduri, malam pon ade, untung lah mak aku kan, xperlu masak lauk yg banyak...hanya perlu masak yg simple-simple aja hehehe...
oleh sebab tiada makanan yang menarik aku ajak mak & adik aku serang kedai makan ni
" Kaki Lima Station Cafe o lebih di kenali a K5 Station Cafe" aku budget harga dia kompem ala2 lebih sehengget dr kedai makan biasa kan..tapi sangkaan ku meleset...harga dia boleh lah..tempat pon …
‎"Semakin banyak kita dapat, semakin rasa tidak cukup dan semakin menghimpit dirasakan... Itu tandanya hilang keberkatan hidup"...
Terbace status Fathiah kat fesbuk. Terdiam seketika...semoga aku terus mendapat keberkatan hidup dari-Nya.