Skip to main content

Posts

Showing posts from December 31, 2008

KL-Penang-Jitra Trip - More update

Erm aku dah hupdate pasal trip penang kat Fp aku sila lah jengah kat situ..malas lak nk hupdate lg kat blogs nih..sbb byk sgt gamba..aku maen randon select jek..sbb aku malas nk telek dah...sbb mate ku hampir juling tgk gambar jek..nk muntah darah rasenyer...tp aku nk kasik citer sket ala2 wat kronologi trip aku ke Penang kali ni lah kn

----------------------------------------------------

Khamis - 25/12/2008 - 12.35am

-> sharna & musab smpai...terus cargas gerak ke Utara..Bye Bye KL...mule2 miera drive lah kn..& berenti kat shell tol jln duta 2...isi minyak kasik penuh..huhuhu & kami pon meneruskan perjalanan ngan aman...[oppsss tersebut name ayah plak]

-> smpai kat RnR lepas tanjung malim kot..miera ala2 kecundang..maybe letih..sbb dia pon blk keje lmbt mlm 2..pehtu kene drive..mau xnyer mata 2 xleh nk bukak..so, dia mintak aku take over stereng tu lah kn..so, aku ngan rela hati...drive...hehehe mmg kental lah kn..smpai RnR tapah..aku stop...pg toilet + berenti minum..t…

Nisrina Muncul Kembali

Ahad lepas, bape haribulan ek..jap...owh 28/12/2008, after shoot wedding kat Dewan bankuet MBSA, aku lepak minum kat depan PAS ngan sharna & hubby dia...pehtu plan nk chow lah kn..memandangkan ari dah nak malam lah kn...cuaca ari2 agak mendung lah..even kui 6pm time 2 dah mcm maghrib dah...tetibe terpikir lak..aku kat Shah alam...ape lagi...teringat kat Yam...dah lame xjengah dia...[ade aku kesah nk jengah Yam ke? (mau Yam ngamuk dgr statement ni) hehehe..tp lebih aku kesah kan ade lah si budak comei ni..hehehe] si nisrina ni..dia lebih menarik dr jumpe Yam..sbb Yam dah ade laki..pedulik ape aku kn..hahahhahaa
Ha ko tgk ni..mane aku xnak ingat dia..ngan aksi Nakal dia ha..depan org punye lah xbersuara...senyum tanpa suara...beraksi tanpa suara..kunun-kunun Malu lah 2..tapi..cube depan Ibu & Abah dia or depan aku..kompem bising jek...hehehe..mau nyer aku xrindu kat budak ni...aku pon sumtime dia kene take time jugak lah...sbb aku pon ala2 jarang-jarang jugak jenguk dia kn..kalo…