Skip to main content

Posts

Showing posts from February 9, 2010

My everything

Maybe lagu ni kot..yg Mira suh aku layan kan...


& aku plak tgh melayan lagu nih..








yg ni plak terngiang2 kat telinge aku..tah sape tah bukak mp3 kat opis ni...layan lagu ni sebijik jek plak tu..huh...



tapi serius layan jugak..hehehehee

Masih xjumpe lagi lagu yg aku dengar hari tu kat radio...hurm..leceh lah..xdgr plak ape tajuk dia..haih*

Nota kaki: sorry lah..aku jenis lambak kan kat page ni..senang nnt aku nk bukak...bukak page ni jek..hehehehehe

Restoran SS2 Murni

Ahad malam....ni lah Dinner aku..setelah frust xjumpe di mana kah Fullhouse cafe...Sigh*...xpe nnt kite carik lagi ye DD...tu lah men gamble jek..ingat Ara DAmansara tu kecik jek ke..haiyooooo

gare-gare tgk Awan Dania lah ni nye pasal...xpe....dlm mase terdekat..aku akan ajak DD merabak kan poket lg..tp aku dah cek harga kat fullhouse tu..xdeklah mahal sgt...hehehehe

oklah..sbb xdpt Fullhouse...Murni pon jadik lah..ni 1st tym jugak aku mentekedarah kat sini...so far..makanan mcm kat William...erm...yg kat sini..dengar kate..ni adik beradik William yg punye..sangat lah ramai orang ok..ala2 mcm William jugak..huh~

xreti nk order lg..maka nye...aku belasah yg ni
Ribena laici + Chicken Chop = RM12 [Murah lah uolsss]

DD plak..actually dia tgk aunty sblh meja kitaorg makan mee ape tah...ala2 speghetti yg halus2 tu...dia pon belasah lah order yg ni
Tembikai Laici + Olio Spaghetti = RM15

sekali xsame daaaaaaaaaaaaaaa...tp layan....ok...murah kan compared to William..sbb portion dia ala2 muat utk seb…

Lempeng Kelapa

Ahad pagi yg lepas...dr Subuh aku dah suara kan hasrat pada ayah aku supaya dia menjolokkan aku kelapa muda pagi nnt..heheehe bila ditanya untuk ape.....hanyalah utk sekeping lempeng kelapa...huh...sedap uols....opppsss lupe plak..I kan orang kampung..makanya...tekak I ni..ala2 selera kampung jek lah kan....kalo letak...chicken chop sebelah,..& lempeng kelapa ni sebelah...makanya...wajib i melantak lempeng kelapa tu dulu..hehehehe :)

ok...dek sebab aku suh ayah aku amik kelapa muda utk lempeng..mmg serius dia amikk sebijik jek kelapa muda tu..haiyoo..aku mintak lg sebijik utk aku buat coconut shake...TIDAK DILAYAN ye...seyes kejam ok ayah I...huh..xpe xpe...nnt aku beli coconut shake..aku xmo kasik dia rase..wakakakaa [kedekut punye anak]

oklaah..makanya...tadaaaaaaaaaaaa
inilah lempeng kelapa nye & dicicah ngan Kuah Asam pedas...[alamak dah merembis plak air liur dlm tekak ni]

tapi kan...kebiasaannya...kalo melantak lempeng tu tanpa apa2 cicah pon...lagi layan ok! Oleh sebab dpt …