Skip to main content

Posts

Showing posts from January 3, 2011

Kenduri Kahwin Sedara-Mara

Kalau kazen aku ni jadi pengapit adik aku dulu. Sekarang turn adik aku plak jadi pengapit dia. Intro tah apa-apa ja.
well, tuan rumah tengah menunggu tetamu mai makan nasi minya...jemput jemput...
Pakngah & Makngah I, menerima lagi seorang menantu. di mana, anak nya yang bongsu, sebaya ngan adik aku merangkap bestfreind adik jugak lah kan. namapon tinggal sebelah menyebelah dari dulu hingga kini..hehehehe
Tahniah pada makngan & pakngah. Dan tahniah pada Sharul & Isteri. slim ye isteri ko kan... Suka hati kau jek ek, jadi pengapit belasah pakai t-shirt... ada pun gambar kenangan korang berdua. itu adik aku, bukan abang aku ya. dia xnak keluar dulu sebelum aku, what to do kan. makanya, aku hanya lah kakak atas surat beranak. tapi hakikatnya, dia nampak tua kan? muahahahahaa pengantin with adik-beradik & ipar duai... Makpak si Syahmi balik penang, atok nya tenat & pokde nye tah mane lesap, xlarat aku nak gi carik, asal nak amik gambar semua nak sembunyi.. ayiooo bukan nak buli suh …