Skip to main content

Posts

Showing posts from April 3, 2009

Betol kate Mira

Ape yang Mira rase tu mmg patut...[plez refer to her entry here. ape yg dia rase tu mmg patut pon. pada aku lah kan..dia dah melaksanakan tugas dia menjemput kawan-kawan ke majlis perkahwinan dia..tp response dari rakan-rakan tu amat kejam...bukan salah dia sebab bagitau last minute...maybe rakan2 tu pon xpedulikan hal dia kan..xpenah nk hupdate...ingat org tu xmo kawen ka? korang jek tau nak kawen...sebagai kawan yg baik [pada aku lah..ni pandangan aku semata-mata] sepatutnya..ucap lah tahniah kan...ke tolong doakan semua berjalan ngan lancar ke...bukan nye utk memblamed dia jek..sbb lambat bgtau...maybe dia ade reason yg tersendiri kan..xdelah lmbt mane..2months before jek kn...

boleh xgune ayat yg bertimbang rase if ko mmg xleh nak dtg kenduri dia....ni ko blamed dia lambat bgtau..& leh lak ko bg reason umah dia jauh maka....kowang xdpt nk hadirkan diri..bkn salah dia..utk menjadi ahli qariah yg jauh dr kota metrolpolintan ni kan...ape salah nyer bg alasan yg lebih munasabah &am…

Kenangan Biru + Putih

Dah lame aku plan nak buat entry pasal ni...tapi..aku xreti nak mule cerita macam mane kan...pehtu xtau nak susun cerita nye & paling paling sebenarnye..aku xtau nk citer ape...hahahaa ni ala-ala dah dpt ilham nak citer ape...tapi makan berhari2 lah jugak nk susun semua citer nye kan...

Owh lupe....xbg intro lagi..ape sebenarnye yg aku nak karutkan kali nih...tgk gamba aku rase kowang dah tau lah kan..ape kah cerita nya...

yang mane satu aku???

ni lah antara geng-geng aku kat kem dulu...

Erm sebenarnye..aku nak bercerita Pasal Baju Celoreng Biru Putih....sekali sebot kompem TAK sume org tau kan..if PLKN....ha kompem tau...ade yg suke dgr ade yg rase menyampah nak dengar...hehehe :P

Ape yang best pasal PLKN nih?

pada aku, BEST lah kan...sbb aku bercerita dr sudut seorang"Juruletih" jek [tp setiap org ade pandangan dia sndr]... ape yang best ek..owh kat sini, mcm dok asrama but lebih mencabar lah..sebabnye..kat asrama..kite hanya belajar utk jadik pandai + berdikari lebih kurang…