Skip to main content

Posts

Showing posts from September 22, 2009

Cik Kak Kecik

Aku sangat suke gamba budak kecik ni.. dah pandai posing yg pelik2 ha.... CAiyok2 my model..huhu
Semalam..Raya Ke-2 lah kan....erm cik Kak Kecik ni mai beraya umah Mama yun...dah dpt kaki...even terketor2 lagi..sakan lah dia pusing2 kat tangga [tpt pebret dia]...tp amoi ni lah kan..sangat cumei pakai cheongsam..hehehe

ok yg ni penangan dr abahnye...tu lah org sibok beraya..ade ke patut ade perlawanan bola mlm raya pertama kn..dah lah Man U ngan Man City..ha amik ko...ngan aku2 skalik kene tengok..sbb mase tu aku beraya kat umah Mak Long aku kat Alor Gajah [acara wajib mlm raya pertama kan]...stuck smpai gamez tu abis...poyo jek semua..tetibe sanggup dok bertapa lame..kalo idak..mmg kejap jek bontot dah berasap kan...ha ni plak aksi si cik kak kecik ni...asik lah dok sebut "GOL" "GOL" "GOL"..tp seb bek sweet & cute kn..teringat gamba ensem adam yg mama dia send mase pagi raya....

ha tgk tu..siap ngan tangan2 dia skalik....abis lah ko Yam..anak dara ko dah j…

Salam Lebaran

Sekejap jek kan...dah masuk raya ke-3, aku masih lagi relax2...tp xdpt tgk TV yeeee....tu ayah aku dok control tV..TENSI saya ok! tapi xpe

Baru jek Aariz gerak balik dr umah aku..yeeee...Aariz & Mummy & Daddy nye datang beraya ke rumah Mama Yun..hik22..thnax Ila & Daos..berjaya jugak korang menjejaki umah aku kan...

ekceli aku ni..saje2 on Lappy ni kunun nk transfer gamba Family yam semalam...tp tetibe ade wireless Free..hahaha aku try connect..skali berjaya dah..kompem umah makngah sebelah aku ni yg punye...belasah ajelah kn kn

makanya..dapat lah aku hupdate gamba Aariz & family yg masih panas panas panas...sbb xsampai sejam lagi...hahahahaa




Aariz sangat cool..sbb tido jek..senang MakPak nye lah kan..seb bek Aariz xikot perangai Mummy kan..kalo hidak..xleh lah masuk beraya umah org..sbb asik nak melalak jek..keh keh..Maaf Ila..ngutuk ko plak..keh keh

thanx Ila & Daos..sbb sampai jugak ko...even suasana umah aku dah lengang sbb semua org dah pulang ke tempat laen kn..he…