Skip to main content

Posts

Showing posts from March 30, 2009

Gossip Artis

uols...rase nye xlambat lagi...sbb baru jek sempat nak type...

i ade 1 cerita nak kongsi...

Erra fazira + engku emran dah dpt baby....kire baru lagi tu..masih fresh lagi dr oven tu...

alhamdulillah..anak mereka selamat dilahirkan 11.40am, 30-3-2009 @ Damansara Specialist...sape nk serbu tu..sila lah..kompem kene halau ngan pak guard..:P

kalo tau td...i ajak murni singgah..kan murni kan...

tp kental lah kan Erra..sbb baby depa 4.04kg..lahir normal..kagum kejap...tp tu std jek..len lah 6kg..tp kuar normall..kompem aku pikir dia sebangsa cam si Intan...:P [intan lak jadik bahan..]

oklah...tahniah kay EF+EE....name baby depa Engku Aleesya..semoga ibu & bb sihat walafiat...

Again...

ishh si sepul ni kan..asik lah men tag org..xelh tgk org senang sikit...seb bek soalan xmencabar minda...layan jek lah...

1. 3 NAMES IN YOUR INBOX CELLPHONE?
- Hotlink
- HotlinkGift
- Maxis

2. YOUR MAIN RINGTONE?
erm kowang carik lah bunyik dia sndr..aku pakai lagu "Running"

3. WHAT U DID AT 12 LAST NIGHT?
aku sedang menikmati udara laut kat Tasmania..har har [ni yg aku mimpi smlm..smpai ke Tasmania ok!..camne tah aku tau tu Tasmania..pdhal xpenah jejak pong]

4 . WHO WAS THE LAST PERSON U WENT OUT WITH? WHERE?
Mak + Trah..pegi Giant, melaka smlm..hahahahaa

5. THE COLOR OF THE T'SHIRT YOU'RE WEARING? NOW?
i'm sori..aku pakai baju kurung sekarang nih!....

6. THE LAST THING U DID?
bace msg kat shoutmix box "epul: sile blas tag ye ,, huhu" [hampess jek kan..me tag org jek....]

7. 3 OF YOUR EVERYDAY FAVORITE ITEMS?
TV, Kipas, Bantal...

8. THE COLOR OF YOUR BEDROOM?
macam-macam color ade...cantekkan?

9. HOW MUCH MONEY IN YOUR WALLET NOW?
Rm59 [20 - duit tudung, 10-duit kebajikan…

SPA Q 2

Khamis lepas adalah hari terakhir utk tayangan citer SPA Q 2, setelah sekian lame dok terpaku kat TV dr kui 6.30pm-7.30pm every monday-thursday even ade jugak yg aku ter skip but...aku layan ok citer ni..sbb dah tgk dr SPA Q yg first....agak sakit ati jugak lah tgk citer ni kan..sbb lembap..hehehe:P tp aku pon lembap sbb layan citer yg lembap..[pdn muke aku kan]

mule-mule aku tersalah sangka yg aku ingat kan a week before tu lah last episode but aku salah date lah..hahhahaa..ape dah..sekali dia tulis "bersambung" amik ko..malu aku ngan Mira tau..sbb bg salah info kat dia...lalalallaaaa

oklah..aku review sket..utk kengkawan aku yg xTGK episode last dia tu...kronologi utk episode last adalah seperti di bawah...

-----------------------------------------------------------------

** Marlia berbaek semula ngan Zaffrul even ati dia cam xRELA jek berbuat demikian...ni semua demi anak yg dia kandungkan tu...

** Si Marlisa lak...yg sememangnya dah tau emak asal dia si Datin Sofiera tu kan, …

Part Time

Sekarang ni, kat opis..kami semua..opss ade beberapa org lah pekerja wanita tgh gigih belajar menjahit..bagi mengisi masa lapang...pd aku ni adelah satu anjakan paradigma....di mana, semua org nak memajukan diri..& cube nak jadik diri sndr itu lebih berguna & bermakna...ape lah aku ngarut kan....nih....erm actually, kami kat IT ni, cube memenuhkan masa lapang kami [lunch hour] dengan aktiviti belajar menjahit...huhuhu KAGUM TAK? kagum kan...dari asik bergossip yg lagha jek tym lunch hour..bek wat baju..jimat duit utk toilor kan...maka, lagi byk koleksi baju nnt..sbb dah jimat duit upah kn..:) pehtu weekend kompem masing2 beze..xdelah ayat "aku xtau nk watpe weekend ni" hehehe....

aku cam baser..jadik tukang sibok jek...sbb aku letih dah nak belajar..sbb ala2 dah naik bebal jek rasenye...erm...sambil2 kaco depa...aku jadik lah paparazzi xberapa nak teror kan..hehehe...pape pon..to anak murid cikgu..caiyok-caiyok!

Nota kaki: aku nmpk ade org pakai baju yg dah cukop tempo…