Skip to main content

Posts

Showing posts from February 18, 2010

Kakak Bihah or Kak Long?

Ape yang sesuwai ek...Kakak Bihah ke Kak Long? Mane yg suweettt?. Ntah le...Bihah pon malas pikir..mama Yun lagi lah xsempat pikir..hehehe..

oklah..layan kan gambar Bihah terbaru yg dah berparut di dahi...xpe Bihah..dont worry..kecomelan bihah xhilang dek kerna parut tu ok...
Kuda ku lari gagah berani
Gigih nak tunjukkan kuda Sakti baru dia ni..hehehe
kuda pon comei cam tuan empunye...
pandai ibu pilih ek...

oklah Ibu...ibu save lah ape yg ptt ek..malas dah nak type ni..

setelah 2 bulan aku xjumpe budak kenit ni..serius...dia dah dewasa aku rasekan..
next month dah jadik kakak kan...
gut luck bihah..moga jadik kakak yg baik macam Mama yun [sila jgn muntah]..kite kan same2 kak long..hehehehe

Nota kaki: selain xsabar nak tgk adik Bihah....Xsabar nk tunggu umah baru Bihah jugak..hehehe

Sushi King

Isnin yang lepas, Mid Valley penuh sesak orang......serius aku xpaham...orang-orang yg menyambut CNY tapi mereka berkeliaran sehingga penuh sesak MV tuh..pelik aku..nk makan pon hazab nk carik tempat nk ddk..mase ni dah xpikir tekak nk makan ape dah...cume pikir tpt kosong jek...last2..fedup....redah sekali lagi & yg ade kosong hanyalah....

Shushi King...

belasah aje lah..
owh aku menemani org Frust yg xjadik dating disebabkan masalah yg xpenah dipkirkan akan terjadi...makanya..kene lah dating ngan aku jek..hahahha

nasib lah labu....seb bek aku Free kan..kalo idak..ko redah lah MV tu sorang2..makan sorang2..hehehehe



alhamdulillah...kenyang....bayangkan...kol 3pm baru makan...sbb aku puasa dr pagi..kerna malas nk masak......air...hehehehe :P

aku tgh sakan nak khatamkan tok kali ke berapa tah citer Fullhouse tu...almaklomlah..org boring..senin tu xdek plan asalnye....bgn pagi..ngadap lappy tgk muvi jek lah kan....tup2 TGH si Lyza call..ajak lepak MV..pelik bin ajaib kejap..hehehe..org dah…

Western The Chef

Betol lah kot name dia...hahaha...tp kedai ni kat belakang Jusco AU2, Keramat.alah dekat ngan asrama Felda tu...hehehe

Hari kejadian ialah pada Ahad Malam isnin...mmg hari ahad tu..hari terpakse melantak sedunia...sampai aku dah xlarat nk telan sbb tekak dah xleh terima akibat perut dah xleh nk sumbat lg..huh...tp dah sampai kedai ni..terpakse lah jugak...sbb dipaksa dek abg sepupu aku tu...

dari start brekpes pagi yg mereka tapaukan makanan aku dr cafe intekma tu ngan roti canai yg aku dah tapau sndr...plus lebihan ketupat rendang mlm sebelom tu..semua aku kene makan...ngan lauk kenduri TGh tu..pehtu ngan menjejaki semua umah sedare mare dlm KL + selangor ni....semua kene makan..bukan sikit..semua org hidangkan makanan mcm lah akukami ni xmakan berhari-hari...dr pasta, makaroni, spaghetti, satay kajang, putu mayang [paling sedap], kuih pau yg memberi idea bernas pd aku tok membeli rice cooker baru yg xtau ape kene mengena pau ngan rice cooker] hehehee, mee goreng meehoon sup, kerepek2.…