Skip to main content

Posts

Showing posts from December 15, 2008

Majlis Kahwin [Ashikin & Rizuan]

Macam mane aku kenal kak shikin ni? owh..sonang ajo..dia lah housemate aku kat 10L, kg.kerinchi tu..hehehe mcm mane dia leh masuk grup 10L, sebab mase tuuu Feb 2007 Marini nak kuar umah, so dia kene carik pengganti..& kebetulan yg kak shikin ni merangkap kawan kepada opismate dia..dpt keje kat KL..so bermula lah perkenalan kami..hehehe dalam ramai2 ahli 10L ni..dia paling senior lah dr segi usia..alah tua setaun jek dr kami [tp skrg dah ramai junior..so, aku lah plg tua merangkap senior yg xkuar-kuar lg dr umah tuu..ngeh33]



So, di awal perkenalan kitaorg..kak shikin ni mmg seorang yg lemah lembut + manje gitew..mmg terok dibuli dek kami [adek-adeknyer di rumah 10L tu...tp aku tau..dat one lah yg jadik da best moment utk kak shikin kenangkan nnt...hehehe tapi kan..setelah setaun lebey berguru ngan kami...akhirnya kak shikin pon dah teror utk menjadik seorang yg brutal + peng kung fu handal utk menepis segala serangan adek-adek nyer di rumah..huhuhu :P][so, kak shikin tidak lagi ske…

PIKOM PC Fair Dec 2008

Jumaat-Ahad yang lepas telah berlangsung nya PC Fair wat sekian kalinye kat KLCC convention center yang lebih dikenali as PIKOM PC FAir...



Aku mmg dah plan..since aku mmg dah berzaman xjejak kan kaki ke PC Fair ni kan..mau xnyer zaman belajar yolah..byk mende gadget nk dicarikan..ni tym dah bekerja ni..xkuasek den nak melayan kn..huhu...semalam aku berjaya jejak kan kaki ke sana...1 masalah yg terpakse aku harungi even TAK SUKE kan..ialah meredah lautan manusia kat PC Fair tu..wawawa TAk suke! TAk Suke!



Aku sebenar nyer nak carik SD card jek..sbb nk wat koleksi..hahahah [xlogik ek?] alah nak tambah nilai utk bilangan gamba leh snap lah...aku hny ade 2GB jek..pehtu kebetulan Mira pon ajak..dia mo servey barang tok wat PC baru..hehehe so, semalam aku berjaya meredah lautan manusia..even kaki aku kene pijak beberapa kali...paling dasat tah kelingon mane tah..pijak tanpa perasaaan..giller sakit bodooooooooooo...pehtu leh wat statik lak..xrase bersalah langsung..seb baek jari kaki aku xpenye…