Monday, June 7, 2010

Ha layan

Ni gara-gara kat HotFm asik lah kuar lagu ni ... & dah berapa hari jugak dok carik ape lah ke nama lagu i kan...

last2, dpt tau jugak...& aku terus SMS cik download utk download kn lagu ni...sape lagi kalo bukan si Mir Jan Di kan..hehehehe

tahnx to her sbb berjaya download & email kat aku mp3 lagu ni..ahaks...

Ayam Golek


Jom makan Ayam Golek kat Kerinchi...eh eh...kat Bukit Angkasa, Pantai Dalam.

Adik Ngences

Kena lah aku tunaikan hajat y xtercapai ibu yg dah beranak.

Apelah yg si naufal ngidamkan...yg xdapat2...heheehe sian dia..Negnces jek!

& sorry jugak Naufal sekrianya, ape yg di paparkan kat belog ni mengiurkan Ibu mase mengandung kan Naufal...

Makanya, semalam, aku bwk Yam & anak2 makan kat Fullhouse. Seb baek tym lunch dia ade set, xdeklah rabak mane poket si Ibu tu kan..hehehehe

Sapelah yg nak amik order ni?
uiks...starter makan mushroom soup...best jugak soup nye ni.

Ibu tolong makan kan utk Naufal yeeee


"Xnak kawan Ibu sbb ibu makan sorang2 " kata Naufal dlm Hati..ghehehehe



sedapnye kakak makan Ikan salmon...erm bagus cik kak ni, sbb belasa semua..ayam pon dia balun..ikan salmon ni pon dia mampu telan..


erm mane plak..dessert ni..xsampai2...


Ok dah kenyang...
sy nak bace magazine ni plak..tp xpaham ape ko bondo yg ditulis..


Sian Naufal...mampu tgk jek.

Erk...Alhamdulillah...kakak dah kenyang..tolong makan bg pihak adik

Haus plak bila dah kenyang ni.
Mak eihh romantik nye Ibu dengan anak ni..Si abah jgn jeles plak


b4 balik posing dulu kat kereta

"nak bawak kete ni balik?" kata kakak kat Ibu
"mana boleh sayang" jawab si ibu

"ha cuba lah start enjin tu kalo blh..." tambah si Ibu
"erm mmg TAK BOLEH lah..amik jek lah gambar kat depan kereta ni dulu " jawab si kakak
Muka Frust kakak yg xdpt bawak balik kereta
owh ibu pon nk menyelit jugak...
oklah...dah tamat..nnt XPDC carik makan tpt lain sampai lah adik TAk ngences lg. hehehee

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...