Skip to main content

Posts

Showing posts from March 28, 2013

Page 87

Sesi mencari pembuka selera.almaklumlah baik dari demam aku masih xleh nak telan makanan rasa payau je. Dan ini sangat tidak bagus ye...kesannya asik kelaparan je.aku manalah tahan bila part perut asik nk berlagu dondang sayang kan.maka gigih lah aku dok mencari makanan yg boleh membuka selera. Try meehoon tomyam xjalan.sbb 3sudu lepas tu cannot go.maka ke tong sampah. Try ayam kenny rogers pon sama..membazir rm28 tu hokeh...and




Burger king and baskin robbin lunch smlm...burger suku je blh masuk lps tu rasa mcm loya..haha dah mcm org mengandung je rupenye.aku rasa aku ni alahan dpt dr bdk sblh aku kt opis ni baru mengandung...aku rasa aku terkena tempias..huhuhu over kan citer ni..hehehe

And dinner plak join geng2 opismate buat farewell party utk 4org geng kami yg kena transfer.. Sedihhh kurang geng gossip daaa :(


Nilah yg di raikan. Sikim-lela-ayu-saie. Semua bujang-bujang belaka. Sikim ke melaka. Hehe geng aku lepak bila blk kg nnt tu. Lela ke sandakan..sob sob jauh tu...ayu ke du…